VIBE XL tuinspot 12V

Ontdek de krachtige VIBE XL tuinspot 12V van Maretti Lighting. Deze tuinspot is speciaal ontworpen om bomen en struiken in uw tuin te verlichten en zo spannende lichtlijnen en extra dimensies te creëren. Met een indrukwekkende lichtopbrengst brengt deze spot een warme en uitnodigende sfeer in elke buitenruimte.De zwarte kleur van de tuinspot zorgt voor een elegante uitstraling die perfect past bij elke tuininrichting. Het 2700K extra warm wit licht geeft een gezellige en comfortabele ambiance, waardoor u kunt genieten van uw tuin, zelfs nadat de zon onder is gegaan.Met een wattage van 12W biedt de VIBE XL tuinspot voldoende helderheid om uw favoriete bomen en struiken in het juiste licht te zetten. Hoewel deze spot niet dimbaar is, kunt u ermee spelen en verschillende hoeken en richtingen creëren voor de perfecte verlichting van uw buitenruimte.Met een diameter van 11,1 cm en een lengte kabel van 75 cm is deze tuinspot eenvoudig te installeren en aan te sluiten op uw bestaande 12V verlichtingssysteem. Het energie-efficiëntieklasse F zorgt ervoor dat u kunt genieten van helder en krachtig licht zonder uw energierekening te belasten.Voeg een vleugje luxe toe aan uw tuin met de VIBE XL tuinspot 12V van Maretti Lighting. Ontdek de vele toepassingen en laat uw tuin stralen met deze prachtige tuinspot.
€ 299,95
F
Meer informatie
SKU 14.6092.04
Wattage 12W
Product diameter 11,1cm
Designer Overige
Bundel 38°
COLLECTIE VIBE
Energy Label F
Hoeveel lichts 1-Lichts
IP waarde IP65
Input Voltage 12VAC
Kleurtemperatuur 2700K EXTRA WARM WIT LICHT
LED levensduur 50.000 h
Lengte kabel 75CM
Lichtbron met geïntegreerde LED verlichting
Lumen output 1000lm
Product Lengte 12,3cm
RA waarde CRI80
Soort stekker primair PL01-1
Type dimmen niet dimbaar

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ontdek de krachtige VIBE XL tuinspot 12V van Maretti Lighting. Deze exclusieve tuinspot is speciaal ontworpen om bomen en struiken in uw tuin te verlichten en zo spannende lichtlijnen en extra dimensies te creëren. Met een indrukwekkende lichtopbrengst brengt deze spot een warme en uitnodigende sfeer in elke buitenruimte.


De zwarte kleur van de tuinspot zorgt voor een elegante uitstraling die perfect past bij elke tuininrichting. Het 2700K extra warm wit licht geeft een gezellige en comfortabele ambiance, waardoor u kunt genieten van uw tuin, zelfs nadat de zon onder is gegaan.


Met een wattage van 12W biedt de VIBE XL tuinspot voldoende helderheid om uw favoriete bomen en struiken in het juiste licht te zetten. Hoewel deze spot niet dimbaar is, kunt u er nog steeds mee spelen en verschillende hoeken en richtingen creëren voor de perfecte verlichting van uw buitenruimte.


Met een diameter van 11,1 cm en een lengte kabel van 75 cm is deze tuinspot eenvoudig te installeren en aan te sluiten op uw bestaande 12V verlichtingssysteem. Het energie-efficiëntieklasse F zorgt ervoor dat u kunt genieten van helder en krachtig licht zonder uw energierekening te belasten.


Voeg een vleugje luxe toe aan uw tuin met de VIBE XL tuinspot 12V van Maretti Lighting. Deze bijzondere tuinspot is ontworpen om de schoonheid van uw buitenruimte te versterken en een betoverende sfeer te creëren.

Omschrijving

Accessoires