OUTDOOR verlengkabel 2m

Op zoek naar een handige oplossing om verlichtingsarmaturen verder weg in de tuin aan te kunnen sluiten? Dan is de OUTDOOR verlengkabel van Maretti Lighting de perfecte keuze! Met een lengte van 2 meter biedt deze zwarte kabel voldoende speelruimte voor het creëren van de ideale verlichtingssfeer in je buitenruimte. Met een diameter van 2cm is de kabel stevig en duurzaam, terwijl het gebruiksgemak voorop staat. Voeg deze verlengkabel toe aan je verlichtingscollectie en geniet van een naadloze en probleemloze aansluiting. Ontdek de mogelijkheden van Maretti Lighting en breng je tuinverlichting naar een hoger niveau!
€ 8,95
Meer informatie
SKU 14.2123.04
Designer Overige
EAN code 9788755025653
Product diameter 2cm
COLLECTIE OUTDOOR VERLENGKABEL
IP waarde IP65
Lengte kabel 2M
Soort stekker primair PL01-1

Meer informatie

Met de OUTDOOR verlengkabel 2m van Maretti Lighting kunt u uw armaturen in de tuin nu verder weg aansluiten. Deze zwarte verlengkabel heeft een diameter van 2cm en biedt u de vrijheid om uw verlichting op elke gewenste plek te plaatsen.


Of u nu een gezellige sfeer wilt creëren op uw terras of de aandacht wilt vestigen op een specifiek element in uw tuin, de verlengkabel van 2 meter geeft u de flexibiliteit die u nodig heeft. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit is deze verlengkabel duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.


Zorg ervoor dat uw tuin straalt met de OUTDOOR verlengkabel 2m van Maretti Lighting. De eenvoudige installatie maakt het gemakkelijk om uw armaturen aan te sluiten, zonder gedoe met gereedschap of technische kennis.


Ontdek de mogelijkheden en vergroot uw verlichtingsontwerp met de OUTDOOR verlengkabel van Maretti Lighting.

Omschrijving