Van idee tot lamp onder één dak

Onze samenwerkingsverbanden met interieurdesigners en -architecten reiken van het verlichten van hun projecten tot het vervaardigen van hun ideeën op verlichtingsgebied. Wat zij verzinnen, kunnen onze medewerkers maken.
De lijnen tussen onze verkoop-, design- en productieafdeling zijn dermate kort, dat wij onderling snel kunnen communiceren met elkaar. Hierdoor komen de wensen van de klant helder en duidelijk over bij de verschillende divisies binnen het ontwerptraject. Dit komt het productieproces zeer ten goede.

Van prototype tot productie

Na een oriënterend gesprek met de klant begint het eigenlijke ontwerpen op de ‘tekentafel’ in de designstudio en onze 3D printer maakt die ontwerpen direct zichtbaar en tastbaar voor de klant.
Het vervaardigen van een prototype maakt het idee van de klant zicht- en tastbaar en aan de hand van zo’n prototype kan er direct constructief overleg plaatsvinden. Eventuele aanpassingen of wijzigingen kunnen wij dan reeds in dit beginstadium van het doorvoeren, zodat het uiteindelijke resultaat geheel naar wens van de klant zal zijn.

Van Dream-Queen tot Laser-King

Na goedkeuring door de klant gaat het ontwerp richting onze inpandige fabriek, waar onze vakkundige medewerkers zich buigen over de nieuwe uitdaging. Zij beschikken over zulke geavanceerde machines, dat zij werkelijk alle denkbare materialen kunnen bewerken, zoals brons, glas, metaal en rvs.
Zo kunnen zij ieder ontwerp vormgeven: van glas buigen, lassen, solderen, zagen, boren, zetten (zetbank) tot polijsten. We hebben zelfs een glasoven. Onze productiemogelijkheden zijn daarmee onbeperkt. Waar iets onmogelijk lijkt, zien wij de uitdaging!

Van verkoop tot levering, maatwerk is onze kracht

Wij nemen het bieden van maatwerkoplossingen heel serieus, in alle producten en diensten die we leveren. Wat voor een ander onmogelijk lijkt, ziet ons team als uitdaging. Wij denken in oplossingen en maken daarbij gebruik van de nieuwste technologische mogelijkheden.
Onze productiemedewerkers zijn gedreven en goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen. Zo blijven zij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en fabricageprocessen. Technologische innovaties passen wij ook altijd direct toe in al onze projecten. Dankzij het vakmanschap van ons complete team kunnen wij exact dat maatwerk leveren dat de klant wenst.

PROJECT AANVRAAG