LEVERING EN RETOURBELEID

Hieronder staat het lever- en retourbeleid van de webshop van Maretti Lighting. Mocht er niet tussen staan waar u naar opzoek was gelieve dan een mail te sturen naar: orders@maretti.com.

Levering
Bestellingen geplaatst voor 13:00 uur is dezelfde dag nog verzonden, er van uitgaand dat er geen vertragingen zijn mag u uw pakket de volgende dag verwachten.

Verzendingskosten
Vanaf €150 incl. btw krijgt u gratis verzending binnen Nederland, zit u onder dat bedrag betaalt u €6,95 per pakket.

Levertijd
Pakketten besteld voor 13:00 uur is dezelfde werkdag nog verzonden dus dan mag u uw pakket de volgende werkdag ontvangen mits er geen vertraging is bij de bezorgdiensten.Bestellingen geplaatst op vrijdag voor 13:00 uur worden maandag bezorgd en bestellingen geplaatst op zaterdag en zondag worden op dinsdag bezorgd, mits op voorraad.

Retourneren
Wilt u uw product retourneren? U heeft vanaf de dag dat uw pakket is bezorgd 14 dagen bedenktijd.

Let er wel op: producten moeten in onaangebroken en onbeschadigd verpakking terug worden geretourneerd. U dient uw retourzending voorafgaand aan het retourneren aan te melden middels een email naar orders@maretti.com o.v.v. ordernummer, artikel, en eventuele opmerkingen. U ontvangt dan verdere instructies m.b.t. het retourproces. De verzendkosten van uw retournering zijn voor eigen rekening.

U bent verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het retourneren van de goederen naar ons. U dient de goederen naar het volgende adres te sturen: Bolderweg 7, 1332 AX Almere

We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor beschadigde of verloren goederen tijdens de retourzending. Daarom raden we een verzekerde en traceerbare verzending aan. We kunnen geen restitutie verlenen zonder daadwerkelijke ontvangst van de goederen of een bewijs van ontvangen retourlevering.

Zakelijk bestellen buiten Nederland
Als u buiten Nederland een bestelling wilt plaatsen moet u even een mail sturen vanwege de omzetbelasting.

Aansprakelijkheid
Controleer bij ontvangst van uw pakket of u alles in goede orde heeft ontvangen en of er geen gebreken zijn, mits die er wel zijn stuur dan gelijk een mail met uw bestelnummer en foto’s.