Retourneren & Annuleren

RETOURNEREN EN ANNULEREN

Retourneren kan eenvoudig met de volgende stappen, uitsluitend geldig voor webshop-orders. Voor orders die niet via de webshop geplaatst zijn, zie onze Algemene Voorwaarden onderaan de pagina.


U heeft vanaf de dag dat uw pakket is bezorgd 14 dagen bedenktijd.

Na deze periode heeft u nog 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren.
- Vul het retour formulier in en plaats het in de retourverpakking.


Na ontvangst van uw pakket zal de terugbetaling binnen 14 dagen plaats te vinden.                
 - De verzendkosten van uw retournering zijn voor eigen rekening.FAQ

 • Wat kan ik niet retourneren?

  Sales items mogen niet worden geretourneerd.

 • Hoe meld ik mijn retourzending aan?

  U hoeft uw retourzending niet aan te melden. Het is echter wel noodzakelijk dat u het retourformulier invult en in de doos plaatst met de artikelen die u wilt retourneren.

 • Hoe verzend ik mijn retourzending?

  1. Verpak de items: Plaats de items die u wilt retourneren veilig in een geschikte verpakking, bij voorkeur in de originele verpakking als dat mogelijk is.

  2. Adresgegevens: Noteer het retouradres, Bolderweg 7, 1332 AX Almere, op de verpakking.

  3. Verzend het pakket: Breng uw pakket naar een postkantoor, koeriersdienst of een andere verzendlocatie en verstuur het naar het opgegeven retouradres. Let op: De verzendkosten van uw retournering zijn voor eigen rekening.

  4. Bewaar het verzendbewijs: Bewaar het verzendbewijs zorgvuldig, omdat dit uw bewijs is van de retourzending, mocht er iets misgaan tijdens het verzendproces.

 • Kan ik de status van mijn retourzending volgen?

  Ja, als u een verzendmethode kiest waarmee u de zending kunt volgen (bijvoorbeeld met een trackingnummer), kunt u over het algemeen de status van uw retourzending volgen. Dit trackingnummer wordt meestal verstrekt wanneer u uw retourzending verzendt via een koeriersdienst of via een postkantoor dat deze service aanbiedt.

  Om de status van uw retourzending te volgen, kunt u het trackingnummer gebruiken op de website van de koeriersdienst of het postbedrijf waarmee u de retourzending heeft verzonden. Hiermee kunt u zien waar uw pakket zich bevindt en wanneer het naar het retouradres wordt verzonden en ontvangen.

 • Mijn bestelling is beschadigd, onjuist, incompleet, wat te doen?

  Controleer bij ontvangst van uw pakket of u alles in goede orde heeft ontvangen en of er geen gebreken zijn, mits die er wel zijn stuur dan gelijk een mail naar binnendienst@maretti.com met uw bestelnummer en foto’s.

 • Wat zijn de retour voorwaarden?

  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

  U bent verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het retourneren van de goederen naar ons. U dient de goederen naar het volgende adres te sturen: Bolderweg 7, 1332 AX Almere

  We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor beschadigde of verloren goederen tijdens de retourzending. Daarom raden we een verzekerde en traceerbare verzending aan. We kunnen geen restitutie verlenen zonder daadwerkelijke ontvangst van de goederen of een bewijs van ontvangen retourlevering.

 • Naar welk adres moet ik het pakket retourneren?

  Bolderweg 7, 1332 AX Almere

HEB JE VERDER NOG VRAGEN?

Wij helpen u graag verder.Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 17:00 uur
Zaterdag & zondag: GESLOTEN


OVERIGE ORDERS

Voor orders die niet via de webshop geplaatst, gelden andere algemene voorwaarden. Deze zijn te downloaden via onderstaande knop.