Levertijd & Bezorging

LEVERTIJD & BEZORGING

De informatie over levertijd en bezorging betreft voornamelijk verzendprocessen voor webshop orders, maar deze is ook relevant voor andere bestellingen, tenzij er specifieke afspraken zijn gemaakt.


FAQ

 • Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

  Voor voorraadartikelen geldt dat bestellingen die vóór 13:00 uur zijn geplaatst, doorgaans de volgende dag worden geleverd in NL, op voorwaarde dat er geen vertragingen zijn.

  Als u ambachtelijke producten heeft besteld, kan de maximale levertijd 56 werkdagen zijn. U kunt de exacte werkdagen voor deze producten vinden op onze webshop. Het lukt ons vaak om uw bestelling sneller te leveren dan de maximale levertijd aangeeft.

 • Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

  Zodra uw pakket is overgedragen aan de transporteur, ontvangt u een track & trace-code om uw pakket te volgen. Zodra de transporteur uw pakket heeft ingepland voor bezorging, ontvangt u een e-mail met de exacte datum en tijd van levering.

 • Kan ik een andere bezorg datum of tijd kiezen?

  Ja, u kunt gebruikmaken van onze plusdiensten voor alternatieve bezorgtijden of specifieke leveringsdagen. Neem contact op via orders@maretti.com voor meer informatie.

 • Wat gebeurt er als ik niet thuis ben als mijn bestelling wordt bezorgd?

  Als u niet thuis bent tijdens de bezorging zal onze transporteur de volgende dag opnieuw langskomen. Als u dan weer niet thuis hebt zal de transporteur een kaart in de bus achter laten met het verzoek contact op te nemen om binnen 5 dagen een nieuwe aflever afspraak te maken.

 • Mijn bestelling is beschadigd, onjuist, incompleet, wat te doen?

  Controleer bij ontvangst van uw pakket of u alles in goede orde heeft ontvangen en of er geen gebreken zijn, mits die er wel zijn stuur dan gelijk een mail naar binnendienst@maretti.com met uw bestelnummer en foto’s.

 • Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen, wat nu?

  Indien u uw bestelling nog niet heeft ontvangen, begrijpen we dat dit voor ongemak kan zorgen en we willen u graag verder helpen. Volg alstublieft de onderstaande stappen:

  Controleer uw Tracking Informatie: Als u een track & trace-code heeft ontvangen, kunt u hiermee uw bestelling volgen. Controleer de huidige status en verwachte leverdatum van uw pakket. Het kan zijn dat er vertragingen zijn bij de bezorgdienst.
  Levertijden: Raadpleeg de geschatte levertijd van de artikelen die u heeft besteld. Voor voorraadartikelen is dit doorgaans de volgende dag, maar voor ambachtelijke producten kan de maximale levertijd tot 56 werkdagen zijn.
  Bezorg pogingen: Controleer of er een poging is gedaan om uw bestelling af te leveren. Kijk in uw brievenbus of de transporteur een kaart heeft achtergelaten om een nieuwe bezorging te plannen.
  Neem contact met ons op: Als u na het doorlopen van bovenstaande stappen nog steeds geen duidelijkheid heeft over de status van uw bestelling, neem dan contact met ons op via orders@maretti.com. We zullen ons uiterste best doen om u te assisteren en het probleem op te lossen.We streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te krijgen en zullen ons best doen om eventuele vertragingen of problemen aan te pakken. Bedankt voor uw geduld en begrip.HEB JE VERDER NOG VRAGEN?

Wij helpen u graag verder.Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 17:00 uur
Zaterdag & zondag: GESLOTEN


OVERIGE ORDERS

Voor orders die niet via de webshop geplaatst, gelden andere algemene voorwaarden. Deze zijn te downloaden via onderstaande knop.