Transformator 150VA 12VAC

De zwarte Transformator 150VA 12VAC van Maretti Lighting is de perfecte keuze voor luxe verlichtingsprojecten. Met een wattage van 150W voorziet deze transformator moeiteloos uw verlichtingsinstallatie van voldoende vermogen. Het gebruiksgemak wordt vergroot door de ingebouwde tijdschakelaar en licht/donkersensor, waardoor de verlichting automatisch wordt aangepast aan de omstandigheden. Met een breedte van 11cm, hoogte van 16,4cm en diepte van 9,3cm heeft deze transformator een compact formaat en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd. De transformator wordt geleverd met een kabel van 2M, waardoor flexibiliteit in de plaatsing mogelijk is. Kies voor deze hoogwaardige transformator van Maretti Lighting en geniet van optimale verlichtingsprestaties.
€ 99,95
Meer informatie
SKU 14.2118.04
Designer Overige
EAN code 9788755025646
Wattage 150W
COLLECTIE TRANSFORMATOR
IP waarde IP44
Input Voltage 230VAC
Klasse geaard
Lengte kabel 2M
Product Breedte 11cm
Product Diepte 9,3cm
Product Hoogte 16,4cm
Sensor licht/donker sensor
Soort stekker primair schuko
Type dimmen niet dimbaar

Meer informatie

Handleiding

Downloads

In samenwerking met Maretti Lighting presenteert [klantnaam] met trots de Transformator 150VA 12VAC. Deze zwarte transformator is niet alleen een functionele toevoeging aan uw verlichtingsopstelling, maar biedt ook nog eens gebruiksgemak door de ingebouwde tijdschakelaar en licht/donkersensor. Met een wattage van 150W zorgt deze transformator ervoor dat uw luxe verlichting altijd op de juiste sterkte brandt.


Met een breedte van 11cm, een hoogte van 16,4cm en een diepte van 9,3cm heeft deze transformator een compact formaat, waardoor het eenvoudig te plaatsen is. Daarnaast wordt de transformator geleverd met een 2 meter lange kabel, zodat u voldoende flexibiliteit heeft bij het bepalen van de locatie waar deze wordt geïnstalleerd.


Of u nu kiest voor de vernieuwende ontwerpen van Maretti Lighting of voor een ander merk, deze transformator is compatibel met diverse verlichtingsproducten en draagt bij aan de optimale werking van uw verlichtingssysteem. Beleef het gemak en de betrouwbaarheid van de Maretti Lighting Transformator 150VA 12VAC en geniet altijd van de perfecte verlichting in uw luxueuze interieur.

Omschrijving