FLATCABLE 25m

De FLATCABLE 25m van Maretti Lighting is dé kabel die u nodig heeft voor uw buitenverlichting. Met zijn zwarte kleur vervaagt hij moeiteloos in uw tuin, waardoor alleen de verlichting in het zicht blijft. Met een lengte van 25 meter biedt deze kabel voldoende ruimte om uw buitenruimte te voorzien van prachtige verlichting. Dankzij het gebruikersgemak van de FLATCABLE 25m is het aansluiten van uw buitenverlichting nog nooit zo eenvoudig geweest. Maak van uw tuin een sfeervolle oase met de FLATCABLE 25m van Maretti Lighting.
€ 93,95
Meer informatie
SKU 14.2233.04
Designer Overige
EAN code 9788755025684
COLLECTIE FLATCABLE
Lengte kabel 25M
Soort stekker primair kabelschoen

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert de FLATCABLE 25m, de perfecte kabel voor al uw buitenverlichtingsbehoeften. Deze zwarte kabel is speciaal ontworpen om uw tuin, terras of oprit te verlichten en zorgt voor een prachtige ambiance in de avonduren.


Met een lengte van 25 meter biedt de FLATCABLE voldoende flexibiliteit om uw verlichting overal te plaatsen waar u wilt. Deze kabel zorgt ervoor dat uw buitenruimte er niet alleen mooi uitziet, maar ook veilig en goed verlicht is.


Dankzij het gebruiksgemak van de FLATCABLE 25m kunt u moeiteloos uw buitenverlichting installeren. Geen gedoe met gereedschap of technische kennis, gewoon aansluiten en genieten van het resultaat.


Maak een statement met uw buitenverlichting en kies voor de FLATCABLE 25m van Maretti Lighting. Upgrade uw buitenruimte en creëer een sfeer die bij uw stijl past.

Omschrijving