FLATCABLE 40m

Maretti Lighting presenteert de FLATCABLE 40m, de ideale kabel voor buitenverlichting. Met een lengte van 40 meter biedt deze zwarte kabel gebruiksgemak en flexibiliteit bij het installeren van luxe verlichting in de buitenruimte. Of het nu gaat om het verlichten van tuinen, terrassen of opritten, deze kabel zorgt voor een naadloze verbinding tussen de armaturen en het stroomnet. Dankzij de hoogwaardige materialen en het doordachte ontwerp kunt u vertrouwen op de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de FLATCABLE 40m. Upgrade uw buitenverlichting naar een hoger niveau met deze kabel van Maretti Lighting.
€ 139,95
Meer informatie
SKU 14.2235.04
Designer Overige
EAN code 9788755025691
COLLECTIE FLATCABLE
Lengte kabel 40M
Soort stekker primair kabelschoen

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Welkom bij Maretti Lighting! Wij stellen graag onze FLATCABLE 40m aan je voor, dé kabel voor buitenverlichting. Met deze zwarte kabel geef je jouw buitenruimte op elegante wijze de verlichting die het verdient.


Met een lengte van 40 meter biedt deze kabel voldoende flexibiliteit om jouw hele tuin te voorzien van prachtige lichtaccenten. Of je nu een sfeervolle ambiance wilt creëren op het terras of de focus wilt leggen op bijzondere elementen in je tuin, de FLATCABLE 40m maakt het mogelijk.


Deze kabel is ontworpen met oog voor gebruiksgemak en kwaliteit. Dankzij de hoogwaardige materialen ben je verzekerd van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met de FLATCABLE 40m hoef je alleen nog maar te zorgen voor de juiste verlichtingselementen en je kunt aan de slag! Verfraai je buitenruimte en creëer de perfecte sfeer met deze kabel van Maretti Lighting.

Omschrijving