3-WEG VERDELER

Maretti Lighting presenteert de 3-WEG VERDELER, een essentieel accessoire voor het uitbreiden van uw tuinverlichting. Deze zwarte 3-voudige verdeler sluit u eenvoudig aan op de trafo, waardoor u tot wel 3 armaturen kunt toevoegen. Dankzij een kabellengte van 1 meter geniet u van optimale flexibiliteit bij het plaatsen van uw verlichting. Met deze handige toevoeging geniet u niet alleen van een prachtig verlichte tuin, maar ervaart u ook het gemak van eenvoudige installatie. Haal het maximale uit uw tuinverlichting met de 3-WEG VERDELER van Maretti Lighting.
€ 10,95
Meer informatie
SKU 14.2210.04.A
Designer Overige
EAN code 9788755025677
IP waarde IP64
Input Voltage 12VAC
Lengte kabel 1m
Soort stekker primair PL01-1

Meer informatie

Het uitbreiden van je tuinverlichting was nog nooit zo eenvoudig met de 3-WEG VERDELER van Maretti Lighting. Deze handige accessoire wordt aangesloten op de trafo en biedt de mogelijkheid om maximaal 3 armaturen toe te voegen aan je bestaande verlichtingsopstelling. Zo kun je jouw tuin transformeren in een sfeervolle oase.


De 3-WEG VERDELER heeft een strak design en is uitgevoerd in elegant zwart. Dit zorgt ervoor dat de verdeler naadloos aansluit bij andere tuinelementen en een luxe uitstraling geeft aan je buitenruimte. Dankzij de inbegrepen 1 meter lange kabel kun je de armaturen op de gewenste plekken plaatsen zonder gedoe.


Met de 3-WEG VERDELER van Maretti Lighting geniet je niet alleen van uitgebreide mogelijkheden voor je tuinverlichting, maar ook van gebruiksgemak en stijlvolle verlichting. Creëer de perfecte ambiance en laat je tuin stralen, allemaal met behulp van deze handige accessoire.

Omschrijving