STREAM ROUND grondspot 12V

Ontdek de verbluffende STREAM ROUND grondspot 12V van Maretti Lighting. Deze aluminium grondspot is perfect voor het creëren van een magische sfeer in uw tuin. De spotjes kunnen heel vlak worden ingebouwd waardoor ze vrijwel onzichtbaar zijn, tot ze aangaan en met hun prachtige LED-lichtbundel bomen en struiken verlichten. Ze doen de tuin tot leven komen! De grondspots hebben een elegant ontwerp en zijn verkrijgbaar in zowel een vierkante als ronde vorm. De kleur van de spotjes is van RVS en de lichttemperatuur is 2700K EXTRA WARM WIT LICHT, wat zorgt voor een gezellige en uitnodigende ambiance. Met een wattage van 6W zijn deze spotjes zeer energiezuinig. Ze zijn niet dimbaar en hebben een diameter van 12,5 cm en een hoogte van 10,5 cm.
Met de bijbehorende accessoires van Maretti Lighting kunt u de spotjes naar uw wens aanpassen. Creëer de perfecte sfeer in uw tuin en laat uw bomen en struiken stralen met de STREAM ROUND grondspot 12V van Maretti Lighting.
€ 158,95
Meer informatie
SKU 14.6385.15
Wattage 6W
Product diameter 12,5cm
Designer Overige
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
Bundel 23°
COLLECTIE STREAM
IP waarde IP54
Input Voltage 12VAC
Kleurtemperatuur 2700K EXTRA WARM WIT LICHT
Lengte kabel 75CM
Lichtbron geïntegreerde LED verlichting
Lumen output 450lm
Product Hoogte 10,5cm
RA waarde CRI83
Soort stekker primair PL01-1
Type dimmen niet dimbaar

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ontdek de verbluffende STREAM ROUND grondspot 12V van Maretti Lighting, dé expert op het gebied van luxe verlichting. Deze aluminium grondspot is speciaal ontworpen om een magische sfeer te creëren in uw tuin. Met de STREAM ROUND grondspot 12V kunt u bomen en struiken op een bijzondere manier verlichten, waardoor uw tuin echt tot leven komt.


Deze grondspots van Maretti Lighting kunnen heel vlak worden ingebouwd, waardoor ze vrijwel onzichtbaar zijn totdat ze aangaan. En wanneer ze aangaan, stralen ze met hun prachtige LED-lichtbundel een adembenemend schouwspel uit. Dankzij het elegante ontwerp van de grondspots passen ze perfect in elke tuin. U heeft de keuze tussen een vierkante of ronde vorm, en de kleur van de spotjes is uitgevoerd in RVS.


Met een lichttemperatuur van 2700K EXTRA WARM WIT LICHT zorgen deze grondspots voor een gezellige en uitnodigende ambiance. De warme gloed van het licht creëert een ontspannen sfeer in uw tuin, waar u heerlijk kunt genieten van warme zomeravonden of gezellige winteravonden.


Daarnaast zijn de STREAM ROUND grondspots zeer energiezuinig, met een wattage van slechts 6W. Hierdoor kunt u zonder schuldgevoel uw tuin prachtig verlichten, zonder dat het uw energierekening de hoogte in jaagt. Bovendien zijn de spotjes niet dimbaar, waardoor u altijd kunt genieten van het optimale licht.


De diameter van deze grondspots is 12,5 cm en de hoogte is 10,5 cm. Hierdoor zijn ze compact en kunnen ze in elke tuin worden geïntegreerd. Daarnaast worden de spotjes geleverd met een kabel van 75 cm lengte.


Met de bijbehorende accessoires van Maretti Lighting kunt u de spotjes naar uw eigen wensen en behoeften aanpassen. Zo kunt u de perfecte sfeer creëren in uw tuin en uw bomen en struiken prachtig laten stralen.

Ontdek nu de unieke STREAM ROUND grondspot 12V van Maretti Lighting en laat uw tuin transformeren tot een exclusieve, sfeervolle en magische plek. Bestel vandaag nog en maak van uw tuin een ware eyecatcher!

Omschrijving

Accessoires