GROUND ROUND 18 grondspot 12V

Ontdek de Ground Round 18 grondspot 12V van Maretti Lighting, een kleine inbouwspot die een groots resultaat oplevert. Met de speciale lens creëert deze spot een smalle en krachtige 15ø lichtbundel, waardoor bomen en planten prachtig van onderaf worden verlicht. De spot is uitgevoerd in een elegante zwarte kleur en heeft een lichttemperatuur van 2700K voor een extra warm wit licht. Met een wattage van 1W is deze spot energiezuinig en niet dimbaar. De hoogte van de spot is 6,5cm en de diameter is 4cm. Met een lengte kabel van 75cm ben je flexibel in waar je deze spot wilt plaatsen. Een perfecte keuze voor het creëren van sfeer en het accentueren van natuurlijke elementen in je tuin of andere buitenruimtes. Ontdek de magie van de Ground Round 18 grondspot 12V van Maretti Lighting en laat je inspireren.
€ 82,95
Meer informatie
SKU 14.2300.04.A
EAN code 9788755025721
Wattage 1W
Product diameter 4cm
Designer Overige
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
Bundel 15°
COLLECTIE GROUND ROUND
Input Voltage 12VAC
Kleurtemperatuur 2700K EXTRA WARM WIT LICHT
Lengte kabel 75CM
Lichtbron geïntegreerde LED verlichting
Lumen output 70lm
Product Hoogte 6,5cm
RA waarde CRI80
Soort stekker primair PL01-1
Type dimmen niet dimbaar

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ontdek de Ground Round 18 grondspot 12V van Maretti Lighting, een exclusieve en bijzondere toevoeging voor jouw tuin of buitenruimte. Deze kleine inbouwspot creëert een groots resultaat door zijn speciale lens waarmee een smalle en krachtige 15ø lichtbundel wordt geproduceerd. Hierdoor worden bomen en planten prachtig van onderaf verlicht, waardoor je tuin een extra dimensie krijgt.


Deze elegante zwarte grondspot heeft een lichttemperatuur van 2700K, wat zorgt voor een warm wit licht. Hierdoor ontstaat er een gezellige en intieme sfeer in jouw buitenruimte, zelfs wanneer de avond valt. Met een wattage van slechts 1W is deze spot ook nog eens energiezuinig, waardoor je kosten bespaart én het milieu ontziet.


De Ground Round 18 grondspot is niet dimbaar, maar dat is ook niet nodig. De spot is namelijk speciaal ontworpen om een krachtige lichtbundel te creëren die perfect is voor het accentueren van natuurlijke elementen in je tuin. Denk aan prachtige bomen, bloemperken of kunstwerken die je graag wilt laten opvallen. Met een hoogte van 6,5cm en een diameter van 4cm is het een subtiele toevoeging aan je buitenruimte.


Met een lengte kabel van 75cm ben je flexibel in waar je de spot wilt plaatsen. Of je nu een klein hoekje in de tuin wilt verlichten of juist een groter oppervlak wilt accentueren, met de Ground Round 18 grondspot heb je de vrijheid om elke gewenste plek te verlichten. Daarnaast is de spot gemakkelijk in te bouwen, zodat je geen gedoe hebt met ingewikkelde montages.


Deze grondspot is een perfecte keuze voor het creëren van een chique en luxueuze sfeer in je tuin. Laat je inspireren door de magie van de Ground Round 18 grondspot 12V van Maretti Lighting en beleef jouw buitenruimte op een unieke manier. Maak van jouw tuin een oase van licht en laat je gasten versteld staan van de prachtige ambiance die deze spot met zich meebrengt.

Omschrijving

Accessoires