AURA LED 24VDC 72W 3000K

Maak kennis met de Aura LED 24VDC 72W 3000K van Maretti Lighting, het toppunt van elegantie en efficiëntie in luxe verlichting. Deze verfijnde ledstrip staat garant voor warm wit licht van 3000K, aangedreven door een imposante 72W. Zijn slanke formaat van slechts 1 cm breed en 0,2 cm hoog maakt dit pronkstuk uitermate geschikt voor subtiele accentverlichting van decoratieve objecten, meubels, kasten en zelfs muren. Het is eenvoudig te installeren dankzij de 30 cm lange kabel, maar let op dat deze op een aluminium oppervlak wordt geplaatst vanwege de warmteproductie. Conform met de Energie-efficiëntieklasse F, doet deze ledstrip niet alleen wonderen voor uw interieur, maar ook voor het milieu. Maak uw ervaring compleet met onze assortiment bijbehorende accessoires. Ontdek de Aura, de perfecte samensmelting van functionaliteit en flair.
€ 73,95
F
Meer informatie
SKU 19.8481.93
Designer Overige
Wattage 72W
Bundel 120°
COLLECTIE AURA LED
Driver Exclusief
Energy Label F
IP waarde IP20
Input Voltage 24VDC
Kleurtemperatuur 3000K WARM WIT LICHT
LED levensduur 54.000 h
Lengte kabel 30CM
Lumen output 8500lm
Product Breedte 1cm
Product Hoogte 0,2cm
Product Lengte 500cm
RA waarde CRI90

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Zet een stap naar de verlichte wereld met de fascinerende Aura LED 24VDC 72W 3000K van Maretti Lighting. De sierlijke schoonheid en technische perfectie vallen samen in deze luxe verlichtingsoplossing. Ontworpen met precisie, heeft deze led-strip een indrukwekkend vermogen van 72W om warm wit licht met een kleurtemperatuur van 3000K uit te stralen.


De handzaamheid is verpakt in slankheid! De strip, welke slechts 1 cm breed en 0,2 cm hoog is, dient als een subtiele bron voor accentverlichting. Plaats deze lichtstrip langs artistieke objecten, meubilair of zelfs wanden en zie hoe ze verlicht worden met een subtiele gratie die alleen in je dromen bestaat.


Een prominente eigenschap van dit product is de moeiteloze installatie, mogelijk gemaakt door de 30 cm lange kabel. Echter, gezien de warmteproductie van het apparaat, wordt aangeraden om deze te monteren op een aluminium oppervlak.


En het stopt niet bij het esthetische en functionele voordeel! Met een Energy Efficiency Class van F zorgt deze prachtige lichtstrip van Maretti Lighting ook voor een aanzienlijke milieubesparing. Vergeet niet de bijbehorende accessoires toe te voegen aan je winkelmandje voor een optimaal gebruik van deze ledstrip.


Omschrijving

Accessoires