MARETTI LED PROFIEL 2 meter

Ontdek de veelzijdigheid van Maretti Lighting met het MARETTI LED PROFIEL van 2 meter. Dit opbouw aluminium profiel is speciaal ontworpen voor ledstrips tot 12mm breed. Met een strak design en een opaal cover (los bij te bestellen) creëer je eenvoudig een luxe uitstraling in elke ruimte. Het profiel heeft een breedte van 2,1cm en een hoogte van 0,8cm, waardoor het perfect in elke omgeving past. Gebruiksgemak staat bij Maretti Lighting altijd voorop, dus ervaar nu zelf de geweldige kwaliteit en eenvoudige installatie van dit LED PROFIEL.
€ 27,50
Meer informatie
SKU 19.7340.14.A
Designer Overige
COLLECTIE MARETTI LED PROFIEL
Lichtbron exclusief LED
Product Breedte 2,1cm
Product Hoogte 0,8cm
Product Lengte 200cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert het MARETTI LED PROFIEL 2 meter, een opbouw aluminium profiel dat geschikt is voor ledstrips tot 12mm breed. Met deze hoogwaardige verlichtingsaccessoire creëer je eenvoudig een strakke en moderne uitstraling in jouw interieur.

De MARETTI LED PROFIEL is vervaardigd uit duurzaam aluminium en heeft een elegante afwerking in de kleur aluminium. Met een breedte van 2,1cm en een hoogte van 0,8cm zorgt het profiel voor de perfecte balans tussen subtiliteit en functionaliteit.

Je kunt het MARETTI LED PROFIEL eenvoudig monteren en bevestigen op verschillende oppervlakken, waardoor het geschikt is voor diverse doeleinden. Denk hierbij aan het verlichten van je woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor. De opaal cover, die afzonderlijk verkrijgbaar is, zorgt voor een gelijkmatige en diffuse lichtverspreiding.

Met het MARETTI LED PROFIEL ben je verzekerd van een hoogwaardig product dat niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle toevoeging vormt aan je interieur. Bestel nu en ervaar zelf de vele mogelijkheden die dit profiel biedt voor het creëren van de perfecte ambiance in jouw woning of werkruimte.

Omschrijving

Accessoires