MARETTI LED PROFIEL COVER 2 meter

Verleid door de pracht van Maretti Lighting, hoort de LED Profiel Cover thuis in elke setting. Deze opaal cover meet 2 meter in lengte en in perfecte harmonie met het aluminium profiel van Maretti, creëert een strak en naadloos design. De breedte van 2,1 cm en hoogte van 2 cm maken het ideale toevoeging in zowel residentiële als commerciële ruimtes. Het licht dat deze cover produceert is niet alleen warm en gelijkmatig, maar voegt ook een subtiele luxe sfeer toe. Bovendien is de installatie soepel en ongecompliceerd, die snel een stijlvolle ambiance in elke kamer creëert. Stap af van normaal en omarm de verfijning van de Maretti LED Profiel Cover.
€ 30,95
Meer informatie
SKU 19.7342.05.A
Designer Overige
COLLECTIE MARETTI LED PROFIEL
Product Breedte 2,1cm
Product Hoogte 2cm
Product Lengte 200cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

De wereld van superieure verlichtingsdesigns ontvouwt zich voor u met de MARETTI LED PROFIEL COVER 2 meter. Deze stijlvolle lichtoplossing, geïnspireerd op de verfijnde allure van opaal, straalt klasse uit en integreert op elegante wijze met het bijbehorende aluminium profiel van Maretti Lighting.


Met zijn breedte van 2,1 cm en hoogte van 2 cm vormt deze cover een eenvoudig inzetbare aanvulling die perfect afgestemd is op zowel huiselijke als zakelijke settings. Het gecreëerde lichteffect is rijk en consistent, waardoor een gepolijste ambiance ontstaat die subtiel aanwezig is.


Moeiteloos te integreren in bestaande interieurs, helpt de MARETTI LED PROFIEL COVER 2 meter bij het binnen no-time realiseren van een geraffineerde sfeer in elke ruimte. Vergeet het alledaagse en kies voor een vleugje glamour in uw verlichting met de verleidelijke en luxueuze uitstraling van deze Maretti LED Profiel Cover.


Omschrijving