PORTOFINO 70 XS inbouwspot 1-lichts zwart

De PORTOFINO 70 XS inbouwspot van Maretti Lighting is een zwarte, vierkante, randloze 1-lichts inbouwspot, met subtiel design en hoogwaardige afwerking. Deze spot is speciaal ontwikkeld voor gebruik met Cusco Flat 70 en Quito 70 Led modules, en beschikt over een cardanische ring voor flexibel richten van licht. Zijn lage inbouwdiepte maakt hem perfect voor de meeste verlaagde plafonds. Produkt heeft een wattage tot 20W, een breedte van 10,2cm en een hoogte van 5,2cm. Exclusief installatiekit, driver en lichtbron. Een stijlvolle keuze uit de Maretti Black Label collectie.
€ 68,95
Meer informatie
SKU 11.1851.04
Zaagmaten 100-109mm
Designer Maretti Black Label
Wattage max 20W
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
COLLECTIE PORTOFINO XS
Driver Exclusief
IP waarde IP20
Lichtbron excl. lichtbron
Product Breedte 10,2cm
Product Hoogte 5,2cm
Product Lengte 10,2cm
Zaagmaat (mm) 108x108mm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Met de elegantie en functionaliteit van Maretti Lighting biedt de PORTOFINO 70 XS inbouwspot een luxueuze en moderne touch aan elke ruimte. Deze vierkante 1-lichts inbouwspot is voorzien van een stijlvolle zwarte randloze afwerking, waardoor het ontwerp naadloos samenwerkt met de inrichting van uw huis.


Hij onderscheidt zich door zijn cardanische ring die aanpasbaar is, waardoor u de lichtbron in elke gewenste richting kunt laten schijnen. Het geavanceerde ontwerp van deze spot maakt het mogelijk om de lichtbron te richten waar deze het meest nodig is, essentieel voor ruimten waar gericht licht belangrijk is, zoals in werkruimtes of boven een favoriet kunstwerk.


Met een zeer lage inbouwdiepte, is de PORTOFINO 70 XS spot bijzonder praktisch voor installatie in verlaagde plafonds, op maat gemaakt voor de maximale bruikbaarheid zonder het ontwerp te compromitteren. De spot is in staat te functioneren met maximaal 20W en exclusief installatiekit, driver en lichtbron, waardoor u deze kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften om de sfeer van uw ruimtes te optimaliseren.


Ontworpen door Maretti Black Label, de spot neemt de kwaliteit en stijl, waar Maretti bekend om staat, mee in zijn ontwerp. Met afmetingen van 10,2 cm breed en 5,2 cm hoog, is het een subtiele, maar krachtige toevoeging aan uw interieur. Voeg een vleugje glamour toe met deze verfijnde verlichtingskeuze.


Omschrijving

Accessoires