PORTOFINO 70 XS inbouwspot 1-lichts wit

Met het topproduct van Maretti Lighting, de Portofino 70 xs inbouwspot 1-lichts wit, verrijk je elke ruimte met stijlvol en richtbaar licht. Dit vierkante randloze design is specifiek vervaardigd voor de Cusco Flat 70 en Quito 70 Led modules. Door zijn cardanische ring is de lichtbron in elke gewenste hoek te richten. Met een minimale inbouwdiepte van slechts 5,2 cm is deze spot ook uitermate geschikt voor verlaagde plafonds. Exclusief installatiekit, driver en lichtbron. Dit 1-lichts exemplaar werkt met een maximaal wattage van 20W en siert vervolgens elke ruimte in haar breedte van 10,2cm.
€ 68,95
Meer informatie
SKU 11.1851.05
Designer Maretti Black Label
Wattage max 20W
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
COLLECTIE PORTOFINO XS
Driver Exclusief
IP waarde IP20
Lichtbron excl. lichtbron
Product Breedte 10,2cm
Product Hoogte 5,2cm
Product Lengte 20,8cm
Zaagmaat (mm) 108x108mm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ontdek de PORTOFINO 70 XS van Maretti Lighting, een stijlvolle inbouwspot van hoogwaardige kwaliteit. Met zijn vierkante, randloze ontwerp en strakke witte kleur voegt deze spot ongetwijfeld een vleugje luxe toe aan elk interieur.



Het unieke van deze inbouwspot ligt in het cardanische ringontwerp, waarmee u de lichtbron in elke gewenste richting kunt sturen. Dat maakt deze spot optimaal om belangrijke aspecten in uw interieur of architectuur te accentueren. Bovendien is de PORTOFINO 70 XS speciaal ontworpen voor de Cusco Flat 70 en Quito 70 Led-modules, waardoor een harmonieuze integratie in ieder interieur gewaarborgd is.



Het subtiele ontwerp en de zeer lage inbouwdiepte maken deze inbouwspot uitermate geschikt voor de meeste verlaagde plafonds. Deze elegante inbouwspot is uitgevoerd in een breed formaat van 10,2 cm en een bescheiden hoogte van 5,2 cm. Hierdoor is de spot vrijwel onzichtbaar als hij uitstaat, maar zorgt hij voor een prachtig lichteffect wanneer hij aanstaat.



Met een maximaal verbruik van 20W laat de PORTOFINO 70 XS zien dat energie-efficiëntie prima hand in hand kan gaan met designverlichting. Het gehele ontwerp is gekenmerkt door de signatuur van het Maretti Black Label design, wat staat voor de combinatie van baanbrekende verlichtingstechnologie en compromisloos esthetisch design. Let op: deze is exclusief installatiekit, driver en lichtbron.


Omschrijving

Accessoires