CUSCO 70 FLAT P&P CTA

De CUSCO 70 Flat P&P CTA van Maretti Lighting is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een energiezuinige en stijlvolle lichtbron. Met een verbruik van slechts 5,8 Watt biedt deze lichtbron een indrukwekkende lichtopbrengst van 300 Lumen. Dankzij de CTA-technologie is de kleurtemperatuur instelbaar van ultra warm tot warm licht, waardoor je de ideale sfeer kunt creëren. De CUSCO 70 Flat P&P CTA past naadloos bij onze assortiment aan spots, zoals de KODIAK 70, TROY 70, PORTOFINO XS en de DISCUS 70. Geniet van de nieuwe dimensie van verlichting met Maretti Lighting.
€ 30,95
G
Meer informatie
SKU 21.8230.82
Wattage 5,8W
Product diameter 7cm
Designer Overige
Amperage 160mA
Bundel 24°
COLLECTIE CUSCO
Driver Exclusief
Energy Label G
Input Voltage 36VDC
Kleurtemperatuur CTA, VAN ULTRA WARM TOT WARM LICHT
LED levensduur 30.000 h
Lengte kabel 17CM
Lumen output 300lm
Product Hoogte 4,9cm
RA waarde CRI97

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert de CUSCO 70 Flat P&P CTA, de ideale keuze voor wie op zoek is naar een vervanger voor halogeen lichtbronnen. Met een verbruik van slechts 5,8 Watt bereikt deze lichtbron een indrukwekkende lichtopbrengst van 300 Lumen. Dankzij de CTA-technologie (Colour Temperature Adjustable) is deze lichtbron dimbaar van 2000-2700K, waardoor je de perfecte sfeer kunt creëren.
De CUSCO 70 Flat P&P CTA is de perfecte aanvulling op onze range aan spots, zoals de KODIAK 70, TROY 70, PORTOFINO XS en de DISCUS 70. Deze spots passen niet alleen esthetisch perfect bij elkaar, maar wanneer je ze dimt, worden ze ook nog eens warmer van kleur. Met de CUSCO 70 Flat P&P CTA haal je dus niet alleen een krachtige lichtbron in huis, maar ook de mogelijkheid om een unieke sfeer te creëren.
Met zijn chroomkleurige afwerking en een hoogte van 4,9cm en diameter van 7cm, heeft de CUSCO 70 Flat P&P CTA een moderne, strakke uitstraling die perfect past in elke luxe interieur. Daarnaast biedt deze lichtbron een energie-efficiëntieklasse G, wat betekent dat je niet alleen kunt genieten van mooie verlichting, maar ook nog eens energie bespaart.
Ontdek de CUSCO 70 Flat P&P CTA van Maretti Lighting en breng je interieur tot leven met zijn heldere, verstelbare verlichting. Upgrade je verlichtingservaring en geniet van de ultieme combinatie van stijl, comfort en gebruiksgemak.

Omschrijving

Accessoires