DRIVER fase aan en afsnij 160mA 4,8-6,7W

Introduceer voor uw interieur de geavanceerde lichtregeling van Maretti Lighting met de DRIVER fase aan en afsnij 160mA 4,8-6,7W. Dit compacte zwarte technische juweeltje, meet slechts 4,5cm breed en 2,8cm hoog - maar laat u niet misleiden door zijn kleine afmeting. De DRIVER biedt een indrukwekkende lichtcapaciteit en laat uw woonruimte opleven als een meesterwerk van moderne lichtkunst. Dankzij zijn dimfunctie - fase aan en afsnij - kunt u moeiteloos de stemming van elke kamer aanpassen aan uw precieze wensen. Over het gebruiksgemak is ook nagedacht: met de geïntegreerde 2 meter lange kabel kunt u de lichtinstellingen gemakkelijk op afstand bedienen. Ontdek een nieuwe dimensie van luxe verlichting en voeg extra waarde toe aan uw verlichtingsaccessoires met dit opmerkelijke product van Maretti Lighting.
€ 29,50
Meer informatie
SKU 16.8100.0160.E
Designer Overige
COLLECTIE DRIVER 160MA 4,8-6,7W FASE AAN EN AFSNIJ
Dimbaar Ja
Input Voltage 230VAC
Lengte kabel 2M
Product Breedte 4,5cm
Product Hoogte 2,8cm
Product Lengte 9,5cm
Soort stekker primair Eurostekker
Type dimmen fase aan en afsnij

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ervaar de geavanceerde lichtregeling van Maretti Lighting met de zwarte DRIVER fase aan en afsnij 160mA 4,8-6,7W. Dit technische wonder, ondanks de minimalistische en compacte vormgeving, zorgt voor een indrukwekkende lichtpjtal. De compacte afmetingen van 4,5cm breed en 2,8cm hoog maken dit product een subtiele maar significante aanvulling op uw verlichtingsdecor.


Wat dit product apart zet, is de dimfunctie: fase aan en afsnij. Met deze functie kunt u de lichtintensiteit naadloos aanpassen aan uw individuele wensen. Creëer, personaliseer en beheers de sfeer in uw ruimte met dit innovatieve aspect van modern lichtontwerp.


Een ander kenmerk dat bijdraagt aan de gebruikerservaring, is de ingebouwde 2 meter lange kabel, waarmee u moeiteloos diverse verlichtingsstanden kunt instellen en aanpassen. Gecombineerd met de zwarte kleur en dimbare functionaliteit, wordt uw ruimte getransformeerd in een stijlvolle en moderne lichtzone. Bereik de gewenste intensiteit en geef uw ruimte een nieuwe dimensie van luxe verlichting met deze uitzonderlijke toevoeging van Maretti Lighting.

Omschrijving

Accessoires