MIX LED 24V 72W RGBW 2700K IP67 60LEDS per meter

Ontdek de wereld van schitterende kleuren en ongeëvenaarde elegantie met de Mix LED 24V 72W RGBW 2700K IP67 van Maretti Lighting. Deze compacte wonder heeft alles om uw ruimte te transformeren tot een levendig spectrum van kleuren. Deze LED-strip, met een slanke breedte van slechts 1,2cm en een minimale hoogte van 0,2cm, bezit een indrukwekkend aantal van 60 LED's per meter. De combinatie van RGB met warm witte LED's resulteert in een uitgebalanceerd palet van helder rood, weelderig groen en diep blauw. Deze krachtige verlichtingsoptie is niet beperkt tot zijn visuele schoonheid. Met zijn vermogen van 72W, levert hij een heldere en krachtige verlichting. En dan hebben we het nog niet gehad over de flexibiliteit van een 30cm lange kabel, waardoor het plaatsen een eenvoudige klus wordt. Wat meer is, deze LED-strip is praktisch ontworpen om efficiënt vast te plakken op elk aluminium oppervlak voor een optimale warmteafvoer. Dit verbluffende stukje techniek is meer dan gewoon verlichting, het is een statement van stijl, een symbool van innovatie en een definitie van elegantie voor uw modernistisch interieurontwerp. Verrijk uw ruimte vandaag nog met deze verbazingwekkende LED-strip!
€ 189,95
Meer informatie
SKU 19.8615.34
Designer Overige
Wattage 72W
Bundel 120°
COLLECTIE MIX LED
Driver Exclusief
IP waarde IP67
Input Voltage 24VDC
Kleurtemperatuur RGB+2700K ROOD, GROEN, BLAUW LICHT
LED levensduur 30.000 h
Lengte kabel 30CM
Product Breedte 1,2cm
Product Hoogte 0,2cm
Product Lengte 500cm
RA waarde CRI90

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting brengt u de MIX LED 24V 72W RGBW 2700K IP67: een nauwkeurige synthese van vorm, functie en finesse. Deze compacte en krachtige verlichtingsoplossing van slechts 1,2 cm breed heeft 60 LED's per meter, elk met het vermogen om een energiek kleurenspektakel in uw ruimte te brengen.


Deze slanke en subtiele LED-strip produceert een harmonieuze mix van helder rood, weelderig groen en diep blauw licht. Dit wordt gecombineerd met warm witte LED's voor een evenwichtige kleurverdeling die zowel vorm als functionaliteit evenveel waarde toekent. De strip straalt een indrukwekkend vermogen van 72 watt uit en kan op elk aluminium oppervlak worden geplaatst voor een efficiënte warmteafvoer.


Inclusief een kabel van 30 cm, stelt deze verlichtingsoplossing u in staat om de sfeerverlichting aan uw specifieke behoeften aan te passen. Dit is niet zomaar een verlichtingsstuk; het is een getuigenis van innovatie en een verklaring van stijl die naadloos aansluit op uw modernistisch interieurontwerp.

Omschrijving

Accessoires