MAR-TRACK 3-fase rail 3m wit

Ontdek het MAR-TRACK 3-fase railsysteem van Maretti Lighting, een hoogwaardige oplossing voor het creëren van een strakke en moderne verlichtingsopstelling. Met een breedte en hoogte van slechts 3,5 cm, kan deze witte rail naadloos tegen het plafond worden gemonteerd of loshangend geïnstalleerd worden met behulp van de bij te bestellen accessoires. De veelzijdigheid van dit systeem is opvallend, aangezien het geschikt is voor railspots met 3-fase adapters van alle bekende merken. Vereenvoudig uw verlichtingsprojecten met het gebruiksgemak en de elegantie van de MAR-TRACK 3-fase rail.
€ 91,95
Meer informatie
SKU 12.4283.05
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK
Input Voltage 230VAC
Product Breedte 3,5cm
Product Hoogte 3,5cm
Product Lengte 300cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert het prachtige MAR-TRACK 3-fase rail 3m wit, een echt pareltje onder de luxe verlichtingssystemen. Met zijn kwalitatief hoogwaardige materialen en functionele ontwerp gaat dit railsysteem verder dan de standaard verlichtingsoplossingen.


Wat maakt de MAR-TRACK zo uniek? Ten eerste biedt dit systeem de mogelijkheid om strak tegen het plafond te worden geïnstalleerd of juist loshangend, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en de ruimte waarin het wordt gebruikt. Dit geeft je de vrijheid om jouw interieur op een unieke en creatieve manier te verlichten.


Waar kan de MAR-TRACK worden toegepast? De mogelijkheden zijn eindeloos! Dit railsysteem is geschikt voor railspots met 3-fase adapters van alle bekende merken. Of je nu een moderne woonkamer, een chique restaurant of een exclusieve galerij verlichting wilt geven, de MAR-TRACK biedt de perfecte oplossing. Met zijn strakke witte kleur en slanke afmetingen van 3,5 cm breed en 3,5 cm hoog, past het naadloos in elk interieur.


Wanneer is de MAR-TRACK het meest geschikt? Dit hangt natuurlijk af van jouw persoonlijke voorkeur en behoeften, maar het systeem kan het hele jaar door worden gebruikt. Of het nu buitenlicht is tijdens warme zomeravonden of sfeerverlichting tijdens gezellige winteravonden, de MAR-TRACK zorgt altijd voor de perfecte ambiance.


Waarom zou je kiezen voor de MAR-TRACK? Naast zijn esthetische voordelen biedt dit railsysteem ook praktische oplossingen. Dankzij de 3-fase aansluiting kun je verschillende lichtbronnen onafhankelijk van elkaar regelen. Dit maakt het mogelijk om bepaalde delen van de ruimte te verlichten terwijl andere gebieden juist in het donker gehuld blijven. Bovendien is de MAR-TRACK compatibel met alle bekende merken, waardoor je volledige vrijheid hebt bij het kiezen van de bijpassende railspots.


Als een toonaangevende leverancier van exclusieve verlichting begrijpt Maretti Lighting de behoeften van zijn klanten. Daarom hebben ze de MAR-TRACK ontwikkeld, een railsysteem dat niet alleen functioneel en veelzijdig is, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elk interieur vormt. Als je op zoek bent naar een unieke en bijzondere manier om je ruimte te verlichten, is de MAR-TRACK de perfecte keuze.

Omschrijving

Accessoires