MAR-TRACK 3-fase rail 3m zwart

Voor een stijlvolle en naadloze verlichtingsoplossing is het MAR-TRACK 3-fase rail 3m zwart systeem van Maretti Lighting een uitmuntende keuze. Dit hoogwaardige en discreet ontworpen systeem biedt moderne esthetiek gecombineerd met ultieme functionaliteit. Zowel tegen het plafond te monteren of loshangend te installeren, stelt dit systeem u in staat om de verlichting precies zo te positioneren als gewenst. Met een breedte en hoogte van 3,5 cm is dit subtiele railsysteem een aangename aanvulling op elk interieur. De mogelijkheid om spots met 3-fase adapters van verschillende topmerken toe te voegen, verhoogt het bereik van personalisatie. Versterk uw binnenverlichting door dit chique, zwarte, veelomvattende railsysteem te integreren.
€ 91,95
Meer informatie
SKU 12.4283.04
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK
Input Voltage 230VAC
Product Breedte 3,5cm
Product Hoogte 3,5cm
Product Lengte 300cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Introduceer hoogwaardige, smaakvolle en moderne verlichting in uw ruimte met de MAR-TRACK 3-fase rail 3m zwart van Maretti Lighting. Ontworpen voor degenen die behoefte hebben aan flexibele verlichtingsoplossingen, maakt dit product deelnemen aan de designwereld gemakkelijker dan ooit.


Het 3-fase railsysteem is een subtiel maar krachtig accessoire voor uw interieur. Doordat het zowel tegen het plafond als opgehangen kan worden geïnstalleerd, biedt het u volledige controle over hoe en waar het licht op schijnt. Ondanks zijn nauwelijks zichtbare breedte en hoogte van 3,5 cm, brengt dit systeem grote flexibiliteit en aanpasbaarheid.


In termen van compatibiliteit, is de MAR-TRACK 3-fase rail ontworpen om te passen bij spots met 3-fase adapters van alle bekende merken. De zwartgekleurde rail maakt een gedurfde en toch onopvallende toevoeging aan uw interieur. Ongeacht uw stijl of kleurenpalet, dit product van Maretti Lighting vormt een aanvulling op uw ruimte en versterkt het designgevoel.


Laten we samenwerken om uw verlichtingsdroom tot leven te brengen met de MAR-TRACK 3-fase rail 3m zwart. Verlicht uw wereld op uw manier.

Omschrijving

Accessoires