COMBAT 111 3-fase railspot wit

Ontdek de nieuwste toevoeging aan het assortiment van Maretti Lighting: de Combat 111 3-fase railspot in het wit. Dit stoere railarmatuur is perfect voor een modern of industrieel interieur en is ook zeer geschikt voor de horeca en retail. De Combat 111 wordt exclusief lichtbron geleverd, waardoor je zelf kunt kiezen welke sfeer je wilt creëren. Met een maximale wattage van 15W en de mogelijkheid om het armatuur te dimmen met fase afsnij/triac, heb je volledige controle over de verlichting in elke ruimte. Met een diameter van 11,8cm en één lichtpunt, is dit armatuur compact en veelzijdig. Voeg stijl en functionaliteit toe aan je interieur met de Combat 111 3-fase railspot van Maretti Lighting.
€ 139,95
Meer informatie
SKU 12.5666.05.A
Designer Overige
Fitting P&P
Wattage max. 15W
Product diameter 11,8cm
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
COLLECTIE COMBAT
Dimbaar Ja
Driver Inclusief
Input Voltage 230VAC
Klasse geaard
Lichtbron excl. lichtbron
Product Lengte 17,5cm
Type dimmen fase afsnij/triac

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ontdek de nieuwste toevoeging aan het assortiment van Maretti Lighting: de Combat 111 3-fase railspot in het wit. Dit stoere railarmatuur is perfect voor een modern of industrieel interieur en is ook zeer geschikt voor de horeca en retail.


De Combat 111 wordt exclusief lichtbron geleverd, waardoor je zelf kunt kiezen welke sfeer je wilt creëren. Met een maximale wattage van 15W en de mogelijkheid om het armatuur te dimmen met fase afsnij/triac, heb je volledige controle over de verlichting in elke ruimte.


Met een diameter van 11,8cm en één lichtpunt, is dit armatuur compact en veelzijdig. De witte kleur zorgt voor een moderne en luxe uitstraling in elke ruimte waarin het geplaatst wordt.


De Combat 111 3-fase railspot is ontworpen met aandacht voor design en functionaliteit. Het unieke ontwerp voegt stijl toe aan je interieur, terwijl de spot tegelijkertijd zorgt voor een optimale verlichting van de ruimte.


Het armatuur is eenvoudig te installeren en kan direct op een 3-fase rail worden gemonteerd. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor verschillende toepassingen, zoals het accentueren van objecten of het verlichten van een bepaald deel van een ruimte.


Dankzij de mogelijkheid om het armatuur te dimmen, kan de verlichting worden aangepast aan de gewenste sfeer en ambiance. Of je nu een gezellige en intieme sfeer wilt creëren in een restaurant of een levendige en energieke uitstraling wilt geven aan een winkel, met de Combat 111 3-fase railspot is alles mogelijk.


Voeg stijl en functionaliteit toe aan je interieur met de Combat 111 3-fase railspot van Maretti Lighting. Kies voor exclusief design, luxe uitstraling en optimale verlichting met dit bijzondere en aparte armatuur. Upgrade je interieur en creëer de perfecte ambiance met de Combat 111 3-fase railspot in het wit.

Omschrijving