KODIAK 50 3-fase railspot wit

Ontdek de verfijnde elegantie van de KODIAK 50 3-fase railspot, een tijdloze toevoeging aan de luxe verlichtingscollectie van Maretti Lighting. In een strak, wit design, wordt de focus gelegd op functionaliteit en esthetiek, met een gerichte lichtbundel perfect voor het accentueren van kunstwerken of bijzondere items in uw interieur. Ondanks het compacte ontwerp, biedt deze 1-lichts railspot een krachtige belichting van maximaal 10W. Let op: dit armatuur wordt exclusief lichtbron geleverd. De KODIAK 50 is een onmisbaar element voor elk interieur dat de subtiele kunst van lichtaccentuatie waardeert.
€ 83,95
Meer informatie
SKU 12.6910.05
Designer Overige
Fitting GU10
Wattage max. 10W
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
COLLECTIE KODIAK
Input Voltage 230VAC
Klasse geaard
Lichtbron excl. lichtbron

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Bent u op zoek naar een exclusieve en bijzondere manier om uw kunstwerken te verlichten? Maak kennis met de KODIAK 50 3-fase railspot in het elegante wit van Maretti Lighting. Dit luxe armatuur is speciaal ontworpen om een gerichte lichtbundel te creëren, waardoor uw kunstwerken prachtig worden belicht.


De KODIAK 50 3-fase railspot is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een uniek en stijlvol verlichtingsstuk. Het strakke design en de witte kleur van dit armatuur maken het een chique toevoeging aan uw interieur.


Met een maximaal wattage van 10W zorgt de KODIAK 50 3-fase railspot voor voldoende helderheid om uw kunstwerken te laten stralen. Deze railspot wordt geleverd zonder lichtbron, zodat u zelf de perfecte lichtintensiteit kunt bepalen. Voeg een warme gloed toe aan uw favoriete schilderijen of creëer een sprankelend effect bij sculpturen.


Dankzij de 3-fase technologie is de KODIAK 50 eenvoudig aan te sluiten op uw bestaande railsysteem. Hierdoor kunt u de spot eenvoudig positioneren en verplaatsen, zodat u altijd het juiste licht op uw kunstwerken kunt laten schijnen.


Naast het aanlichten van kunstwerken, heeft de KODIAK 50 3-fase railspot nog veel meer toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het verlichten van speciale objecten in uw interieur, zoals een mooi boeket bloemen of een bijzondere designaccessoire. Laat uw interieur tot leven komen met deze veelzijdige en hoogwaardige verlichtingsoplossing.


Wacht niet langer en geef uw kunstwerken de aandacht die ze verdienen. Bestel vandaag nog de KODIAK 50 3-fase railspot in het prachtige wit van Maretti Lighting en geniet van het allerbeste op het gebied van luxe verlichting.

Omschrijving