MAR-TRACK 3-fase ophangset met EZCLICK zwart

Verlicht uw huis met de exclusieve MAR-TRACK 3-fase ophangset met EZCLICK van Maretti Lighting. Deze strakke, zwarte lichtoplossing brengt een nieuw niveau van moderniteit en stijl in uw interieur. Dit accessoire is ontworpen om te voldoen aan uw verlichtingsbehoeften met zijn aanpasbaarheid en gebruiksgemak, mogelijk gemaakt door het innovatieve EZCLICK-systeem. De 1,5 meter kabel die bij dit product wordt geleverd, zorgt voor een probleemloze installatiemethode. Met de MAR-TRACK 3-fase ophangset krijgt uw ruimte de luxe van het richten van licht waar nodig, perfect voor taakgerichte of accentverlichting. De fijne zwarte afwerking completeert het geheel en weerspiegelt een gevoel van raffinement en gezelligheid in uw woonruimte. Een prachtige aanvulling op uw verlichtingssysteem die sfeer en nuttigheid belooft.
€ 17,95
Meer informatie
SKU 12.4272.04
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK
Lengte kabel 1,5M

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Voeg een vleugje verfijning toe aan uw woonomgeving met de elegant zwarte MAR-TRACK 3-fase ophangset met EZCLICK van Maretti Lighting. Dit exclusieve accessoire onderscheidt zich met zijn onberispelijk ontwerp en ingebouwde functionaliteit. Het draagt bij aan het creëren van een unieke sfeer van luxe en comfort in uw interieur.


De charmante zwarte afwerking van deze ophangset past naadloos in elke moderne woonstijl. Gecombineerd met uw persoonlijk gekozen lichtopstelling van Maretti, belooft de MAR-TRACK 3-fase ophangset een adembenemend nieuw visueel niveau in de illusie van luxe verlichting.


Het EZCLICK-systeem maakt deze ophangset eenvoudig in gebruik. Middels dit innovatieve systeem heeft u de flexibiliteit om uw lichtpunten precies te positioneren waar u dat wenst, voor personaliseerde taak- of accentverlichting. De meegeleverde kabel van 1,5 meter garandeert daarbij een moeiteloze installatie.


Dankzij de combinatie van esthetische schoonheid en praktisch design, is de MAR-TRACK 3-fase ophangset een waardevolle aanvulling voor uw Maretti lichtsysteem. Het zal zeker zorgen voor een verrijking van de visuele ervaring, en een elegante verbetering voor uw verlichtingsbehoeften.


Omschrijving

Accessoires