MAR-TRACK 3-fase ophangset met EZCLICK wit

Ontdek de MAR-TRACK 3-fase ophangset met EZCLICK wit van Maretti Lighting, dé must-have accessoire voor jouw luxe verlichting. Met een handige lengte van 1,5 meter kabel en het innovatieve EZCLICK systeem, zorgt deze ophangset voor een snelle en eenvoudige montage op de rail. Creëer moeiteloos de perfecte sfeer in elke ruimte met deze witte ophangset. Het gebruiksgemak staat centraal, waardoor je snel van je prachtige verlichting kunt genieten. Ga voor gemak en kies voor de MAR-TRACK 3-fase ophangset met EZCLICK wit van Maretti Lighting.
€ 17,95
Meer informatie
SKU 12.4272.05
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK
Lengte kabel 1,5M

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ontdek de MAR-TRACK 3-fase ophangset met EZCLICK wit van Maretti Lighting, dé must-have accessoire voor jouw luxe verlichting. Met een handige lengte van 1,5 meter kabel en het innovatieve EZCLICK systeem, zorgt deze ophangset voor een snelle en eenvoudige montage op de rail. Creëer moeiteloos de perfecte sfeer in elke ruimte met deze witte ophangset.


Het gebruiksgemak van de MAR-TRACK 3-fase ophangset met EZCLICK wit staat centraal. Het innovatieve EZCLICK systeem maakt de montage op de rail gemakkelijk en snel, zodat je binnen een handomdraai kunt genieten van prachtige verlichting in jouw interieur. Resultaatgericht en efficiëntie in één.


Deze ophangset heeft een lengte van 1,5 meter, wat voldoende ruimte biedt om de verlichting op de gewenste positie te plaatsen. Door de witte kleur past deze ophangset naadloos bij elk interieur en zorgt voor een moderne uitstraling.


Dankzij het gebruiksgemak van de MAR-TRACK 3-fase ophangset met EZCLICK wit van Maretti Lighting, kan jij zonder moeite de perfecte sfeer creëren in elke ruimte van jouw huis of kantoor. Kies voor gemak en geniet sneller van prachtige verlichting.

Omschrijving

Accessoires