MAR-TRACK 3-fase verstevigingsplaat zwart

Betreed de wereld van luxe verlichting met de MAR-TRACK 3-fase verstevigingsplaat in elegant zwart van Maretti Lighting. Dit handzame accessoire is speciaal ontworpen om twee 3-fase rails mechanisch te verbinden. Het voordeel? Een stevige, betrouwbare bevestiging van uw railverlichting, geleverd in een compact formaat van 3,2 cm breed en 2,1 cm hoog. Deze plaat draagt bij aan het optimaal functioneren van uw 3-fase railverlichting; het combineren van meerdere rails wordt een koud kunstje. De strategisch ontworpen verstevigingsplaat zorgt voor de benodigde structuur en stevigheid, waardoor uw verlichting op elke gewenste plek in huis of kantoor de mooiste lichteffecten creëert. Laat Maretti Lighting uw lichtervaringen intensiveren.
€ 10,95
Meer informatie
SKU 12.4278.04
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK
Product Breedte 3,2cm
Product Hoogte 2,1cm
Product Lengte 18,2cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Zet uw eerste stap in de wereld van luxe verlichting met de MAR-TRACK 3-fase verstevigingsplaat, elegant uitgevoerd in het zwart door Maretti Lighting. Deze praktische tool is ontworpen met de specifieke doelstelling twee 3-fase rails mechanisch te verbinden, resulterend in een solide en betrouwbare bevestiging van uw railverlichting. Het compacte formaat, met een breedte van 3,2 cm en een hoogte van 2,1 cm, draagt bij aan de handzaamheid zonder in te leveren op functionaliteit.


De MAR-TRACK 3-fase verstevigingsplaat maakt de montage van meerdere rails efficiënt en moeiteloos. De slim ontworpen plaat biedt de noodzakelijke structuur en stevigheid, zodat uw verlichting op de gewenste locatie de mooiste lichteffecten kan realiseren. De plaat, uitgevoerd in een strakke zwarte kleur, is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch verantwoord, waardoor het naadloos aansluit bij de rest van uw interieur.


Vertrouw op de kwaliteit en ervaring van Maretti Lighting om uw lichtervaringen te intensiveren. Iedere bevestiging krijgt extra kracht en betrouwbaarheid met deze verstevigingsplaat, waardoor uw beleving met licht een nieuwe dimensie krijgt.


Omschrijving