MAR-TRACK 3-fase verstevigingsplaat wit

Ontdek de handigheid van de MAR-TRACK 3-fase verstevigingsplaat in het wit, ontworpen door Maretti Lighting. Deze accessoire is de perfecte oplossing om twee 3-fase rails mechanisch met elkaar te verbinden wanneer je ervoor kiest om een rail met de ophangset op te hangen. Met een breedte van slechts 3,2 cm en een hoogte van 2,1 cm maakt deze verstevigingsplaat discreet zijn werk zonder afbreuk te doen aan het minimalistische en elegante ontwerp van de verlichting. Voeg gemak toe aan je installatieproces en maximaliseer de stabiliteit van je verlichtingsopstelling met de MAR-TRACK 3-fase verstevigingsplaat.
€ 10,95
Meer informatie
SKU 12.4278.05
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK
Product Breedte 3,2cm
Product Hoogte 2,1cm
Product Lengte 18,2cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert de handige MAR-TRACK 3-fase verstevigingsplaat in een elegante witte kleur. Deze accessoire vormt de perfecte oplossing om twee 3-fase rails mechanisch met elkaar te verbinden wanneer je ervoor kiest om een rail met de ophangset op te hangen. Met een bescheiden breedte van slechts 3,2 cm en een hoogte van 2,1 cm blijft deze verstevigingsplaat discreet op de achtergrond, zonder het minimalistische en elegante ontwerp van de verlichting te belemmeren.


Voeg een vleugje gebruiksgemak toe aan je installatieproces en verhoog de stabiliteit van je verlichtingsopstelling met de MAR-TRACK 3-fase verstevigingsplaat. Met deze accessoire ben je verzekerd van een soepele en betrouwbare werking van je verlichtingssysteem. Het creëren van een unieke atmosfeer in je interieur is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Met een witte kleur past de MAR-TRACK 3-fase verstevigingsplaat naadloos binnen elke designstijl en voegt een vleugje verfijning toe aan je verlichtingsopstelling. Daarnaast is de plaat gemakkelijk te combineren met verschillende kleuren rails en verlichtingselementen, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om je persoonlijke stijl tot uitdrukking te brengen.


Maximaliseer de stabiliteit en esthetiek van je verlichtingssysteem met de MAR-TRACK 3-fase verstevigingsplaat van Maretti Lighting.

Omschrijving