MAR-TRACK 3-fase DALI T-stuks links 2 zwart

De MAR-TRACK 3-fase DALI T-stuk links 2 zwart van Maretti Lighting is de perfecte aanvulling op je 3-fase DALI rail. Dit zwarte T-stuk is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Met de mogelijkheid om te dimmen, kun je de verlichting aanpassen aan jouw wensen en behoeften. Dankzij het handige ontwerp van dit T-stuk is het eenvoudig te installeren en te gebruiken. Creëer een unieke en sfeervolle verlichting in jouw ruimte met de MAR-TRACK 3-fase DALI T-stuk links 2 zwart van Maretti Lighting.
€ 57,95
Meer informatie
SKU 12.5130.04
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK DALI
Dimbaar Ja
Type dimmen dali

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Als experts op het gebied van luxe verlichting presenteert Maretti Lighting het innovatieve MAR-TRACK 3-fase DALI T-stuks links 2 in een stijlvolle zwarte kleur. Dit accessoire is essentieel voor het creëren van een perfecte 3-fase DALI railopstelling. Met dit T-stuk links 2 kun je eenvoudig meerdere lichtbronnen aan je rail toevoegen en zo je verlichtingsoplossingen naar een hoger niveau tillen.


Deze zwarte variant is niet alleen een verfijnde toevoeging aan je interieur, maar biedt ook volledige dimbaarheid dankzij het gebruik van DALI technologie. Met DALI kun je de intensiteit van je verlichting nauwkeurig regelen en zo de juiste sfeer creëren voor elke gelegenheid.


Dit T-stuk links 2 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en past perfect bij de andere producten in de MAR-TRACK serie. Combineer het met andere accessoires en verlichtingsarmaturen uit ons assortiment om een unieke verlichtingsoplossing te creëren die perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl en behoeften.

Omschrijving

Accessoires