MAR-TRACK 3-fase DALI rail 2m zwart

Ontdek de elegantie van minimaal design met de Mar-Track 3-fase DALI rail 2m van Maretti Lighting. Deze hoogwaardige zwarte rail is ontworpen voor een naadloze integratie tegen uw plafond of vrijhangend, met behulp van de aanvullend beschikbare accessoires. Het flexibele systeem is compatibel met railspots voorzien van 3-fase adapters van talrijke hoogstaande merken. De Mar-Track 3-fase DALI rail biedt de mogelijkheid om uw licht naar wens te dimmen, waarmee u moeiteloos de gewenste sfeer schept. Met zijn subtiele afmetingen van slechts 3,5 cm breed en 3,6 cm hoog, is dit slanke en subtiele verlichtingssysteem de ideale oplossing om uw ruimte af te werken zonder afbreuk te doen aan stijl en functionaliteit. Ervaar de eenvoud van perfecte verlichting met deze Mar-Track 3-fase DALI rail van Maretti Lighting.
€ 77,95
Meer informatie
SKU 12.5113.04
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK DALI
Dimbaar Ja
Input Voltage 230VAC
Product Breedte 3,5cm
Product Hoogte 3,6cm
Product Lengte 200cm
Type dimmen dali

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Met de MAR-TRACK 3-fase DALI rail 2m van Maretti Lighting introduceert het merk een verlichtingsoplossing van superieure kwaliteit. Deze elegante zwarte rail past naadloos tegen het plafond of kan vrijhangen met behulp van de accessoires die apart worden verkocht. Zijn flexibele ontwerp maakt de MAR-TRACK geschikt voor railspots voorzien van 3-fase adapters van alle topproducenten.


Deze 2 meter lange rail, met zijn slanke breedte van 3,5 cm en subtiele hoogte van 3,6 cm, biedt een strakke en bijna onzichtbare verlichtingsbasis zonder visueel zwaar te zijn. De zwarte kleur van de rail verdwijnt vakkundig tegen donkere oppervlakten en focust alle aandacht op de schittering van uw lichtpunten.


Dankzij het geïntegreerde DALI-systeem is de rail niet alleen dimbaar, maar biedt het ook een ongeëvenaarde mate van gebruikerscontrole in handbereik. Hierdoor wordt het creëren van de perfecte sfeer in elke kamer een eenvoudige taak. Met de MAR-TRACK in uw verlichtingsportfolio stelt u stijl en functionaliteit voorop zonder concessies te doen aan gebruiksgemak.

Omschrijving

Accessoires