MAR-TRACK 3-fase DALI T-stuks links 2 wit

Ontdek de MAR-TRACK 3-fase DALI T-stuks links 2 in een stijlvolle witte kleur. Dit handige accessoire is speciaal ontworpen voor de 3-fase DALI rail van Maretti Lighting. De mogelijkheid tot dimmen maakt het eenvoudig om de perfecte lichtsfeer te creëren. Met het gebruiksvriendelijke DALI systeem hoef je alleen maar aan de knop te draaien om de gewenste helderheid te bereiken. Voeg dit T-stuk toe aan jouw verlichtingsopstelling en geniet van de flexibiliteit en functionaliteit die het biedt. Geef jouw interieur een luxe uitstraling met de hoogwaardige producten van Maretti Lighting.
€ 57,95
Meer informatie
SKU 12.5130.05
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK DALI
Dimbaar Ja
Type dimmen dali

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert het MAR-TRACK 3-fase DALI T-stuk links 2 in de elegante kleur wit. Dit accessoire is ontworpen voor gebruik met de 3-fase DALI rail en biedt de mogelijkheid tot dimmen. Met het gebruiksvriendelijke DALI systeem kunt u moeiteloos de verlichting naar uw voorkeur aanpassen. Of het nu gaat om een helder verlichte ruimte voor werk of een sfeervolle ambiance voor ontspanning, dit T-stuk links 2 biedt u de flexibiliteit om de juiste lichtintensiteit te creëren.


Met oog op gebruiksgemak en installatiegemak is dit accessoire speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van onze veeleisende klanten. De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat dit T-stuk links 2 een betrouwbare en duurzame keuze is voor uw luxe verlichtingsoplossingen. Laat uw verbeelding de vrije loop en creëer uw persoonlijke lichtontwerp met behulp van dit functionele accessoire van Maretti Lighting.

Omschrijving

Accessoires