MAR-TRACK 3-fase DALI rail 3m zwart

Dit kwalitatief hoogwaardige MAR-TRACK 3-fase DALI railsysteem van Maretti Lighting biedt eindeloze mogelijkheden voor het creëren van een sfeervolle verlichting. Of je nu op zoek bent naar een strakke plafondinstallatie of een loshangend ontwerp, dit zwarte railsysteem past perfect bij jouw interieur. Het is compatibel met railspots van alle bekende merken dankzij de 3-fase adapters. Met de dimfunctie, die werkt op dali, kun je de verlichting naar wens aanpassen. Met een breedte van 3,5cm en hoogte van 3,6cm is dit railsysteem niet alleen mooi, maar ook praktisch en gebruiksvriendelijk.
€ 113,95
Meer informatie
SKU 12.5115.04
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK DALI
Dimbaar Ja
Input Voltage 230VAC
Product Breedte 3,5cm
Product Hoogte 3,6cm
Product Lengte 300cm
Type dimmen dali

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert met trots het MAR-TRACK 3-fase DALI rail systeem. Dit kwalitatief hoogwaardige railsysteem is ontworpen voor een strakke en moderne uitstraling in elke ruimte. Of je nu wilt dat de rails strak tegen het plafond zit of loshangend geïnstalleerd wordt, met de bij te bestellen accessoires is dit allemaal mogelijk.


Dit zwarte 3-fase DALI railsysteem is perfect geschikt voor gebruik met railspots die voorzien zijn van 3-fase adapters van alle bekende merken. Met de mogelijkheid om de verlichting te dimmen, creëer je eenvoudig de juiste sfeer in elke omgeving.


Met een breedte van 3,5 cm en een hoogte van 3,6 cm is dit railsysteem een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Hoogwaardige kwaliteit en gebruiksgemak staan centraal bij dit product van Maretti Lighting.

Omschrijving

Accessoires