MAR-TRACK 3-fase DALI rail 2m wit

Het MAR-TRACK 3-fase DALI rail 2m wit systeem van Maretti Lighting is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar kwaliteit en gebruiksgemak. Dit strakke railsysteem kan eenvoudig aan het plafond worden bevestigd of vrijhangend geïnstalleerd worden met behulp van de bij te bestellen accessoires. De witte kleur zorgt voor een moderne uitstraling die in elke ruimte past. Dankzij de 3-fase DALI technologie is dit railsysteem volledig dimbaar, waardoor je de verlichting kunt aanpassen aan elke sfeer. Met een breedte van 3,5 cm en een hoogte van 3,6 cm is dit systeem compact en toch krachtig. Ontdek de mogelijkheden van dit veelzijdige railsysteem en creëer de perfecte verlichting voor jouw ruimte.
€ 77,95
Meer informatie
SKU 12.5113.05
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK DALI
Dimbaar Ja
Input Voltage 230VAC
Product Breedte 3,5cm
Product Hoogte 3,6cm
Product Lengte 200cm
Type dimmen dali

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert het MAR-TRACK 3-fase DALI railsysteem in een elegante witte kleur. Met dit hoogwaardige systeem kunt u uw luxe verlichting strak tegen het plafond installeren of loshangend bevestigen, met behulp van bij te bestellen accessoires. De rail is ontworpen om perfect te werken met railspots die 3-fase adapters van alle bekende merken hebben.


Dit railsysteem biedt u de flexibiliteit om de helderheid van uw verlichting aan te passen, dankzij de dimbaarheid via het DALI-systeem. Verander de sfeer in elke ruimte met een eenvoudige aanpassing. De breedte van de rail is slechts 3,5 cm, terwijl de hoogte 3,6 cm is, waardoor het een subtiele toevoeging is aan uw interieur.


Met het MAR-TRACK 3-fase DALI railsysteem van Maretti Lighting heeft u de mogelijkheid om uw verlichting op een professionele manier te presenteren. Creëer een unieke atmosphere en laat uw ruimte stralen met dit kwalitatief hoogwaardige railsysteem. Bestel vandaag nog uw eigen exemplaar!

Omschrijving

Accessoires