MAR-TRACK 3-fase DALI rail 3m wit

Maretti Lighting presenteert de MAR-TRACK 3-fase DALI rail 3m wit, een absoluut hoogwaardig railsysteem voor luxueuze verlichting. Dit systeem biedt ultieme flexibiliteit, omdat het strak tegen het plafond of vrijhangend kan worden geïnstalleerd met behulp van de bij te bestellen accessoires. Met deze rail kunt u railspots met 3-fase adapters van alle bekende merken eenvoudig aansluiten. De witte kleur zorgt voor een moderne uitstraling die past bij elk interieur. Met dimbaarheid via DALI-technologie kunt u de sfeer moeiteloos aanpassen aan uw wensen. Ervaar het gebruiksgemak en de ongeëvenaarde veelzijdigheid van de MAR-TRACK 3-fase DALI rail 3m wit van Maretti Lighting.
€ 113,95
Meer informatie
SKU 12.5115.05
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK DALI
Dimbaar Ja
Input Voltage 230VAC
Product Breedte 3,5cm
Product Hoogte 3,6cm
Product Lengte 300cm
Type dimmen dali

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting biedt u het hoogwaardige MAR-TRACK 3-fase DALI rail systeem, dat zowel strak tegen het plafond als loshangend kan worden geïnstalleerd. Dit railsysteem is een uitstekende keuze voor uw luxe verlichting en is eenvoudig te combineren met accessoires die apart kunnen worden besteld. Met een breedte van 3,5 cm en een hoogte van 3,6 cm heeft de rail een slank en elegant ontwerp dat perfect past bij moderne interieurs.


Het MAR-TRACK systeem is compatibel met 3-fase adapters van alle bekende merken, waardoor u moeiteloos kunt genieten van een breed scala aan railspots. De witte kleur van de rail zorgt voor een tijdloze uitstraling en past bij elke stijl. En met de mogelijkheid om te dimmen dankzij het DALI-protocol, kunt u de gewenste sfeer en lichtsterkte naar wens aanpassen.


Investeer in de kwaliteit en gebruiksgemak van het MAR-TRACK 3-fase DALI rail systeem van Maretti Lighting en creëer een stijlvolle verlichte ruimte die indruk maakt.

Omschrijving

Accessoires