MAR-TRACK 3-fase DALI midden aansluitstuk wit

Ontdek de MAR-TRACK 3-fase DALI midden aansluitstuk in een elegante witte kleur van Maretti Lighting. Dit handige aansluitstuk is speciaal ontworpen voor de 3-fase DALI rail en biedt eindeloze mogelijkheden voor het creëren van de perfecte verlichtingsopstelling. Met de flexibele dimbaarheid van dit stuk, kunt u moeiteloos de sfeer in uw ruimte aanpassen. Met een breedte van 3,5 cm en een hoogte van 3,2 cm, biedt dit midden aansluitstuk niet alleen gebruiksgemak maar ook een strak en minimalistisch ontwerp. Upgrade uw verlichtingssysteem met de MAR-TRACK 3-fase DALI midden aansluitstuk in wit.
€ 41,95
Meer informatie
SKU 12.5125.05
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK DALI
Dimbaar Ja
Input Voltage 230VAC
Product Breedte 3,5cm
Product Hoogte 3,2cm
Product Lengte 20,2cm
Type dimmen dali

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert het MAR-TRACK 3-fase DALI midden aansluitstuk in het elegant en tijdloos wit. Dit handige accessoire is speciaal ontworpen voor de 3-fase DALI rail en biedt een naadloze integratie in uw verlichtingssysteem. Met dit midden aansluitstuk kunt u moeiteloos uw verlichting creëren en aanpassen naar uw persoonlijke voorkeuren.


Het MAR-TRACK 3-fase DALI midden aansluitstuk is volledig dimbaar dankzij het geavanceerde dali systeem. Hiermee kunt u met gemak de perfecte sfeer creëren in elke ruimte. Of het nu gaat om een intieme dineravond of een bruisend feest, met dit midden aansluitstuk heeft u volledige controle over de lichtintensiteit.


Met een breedte van 3,5 cm en een hoogte van 3,2 cm heeft dit midden aansluitstuk een compact en gestroomlijnd ontwerp. Het is een essentieel onderdeel van uw verlichtingssysteem en zorgt voor een strakke en professionele afwerking. Combineer het met andere producten uit de Maretti Lighting collectie voor een naadloze en harmonieuze verlichting in uw interieur.

Omschrijving

Accessoires