MAR-TRACK 3-fase DALI midden aansluitstuk zwart

Verrijk uw woonervaring met de MAR-TRACK 3-fase DALI midden aansluitstuk in elegant zwart van Maretti Lighting. Dit compacte accessoire met zijn slanke breedte van slechts 3,5 cm en minimale hoogte van 3,2 cm is ontworpen om naadloos samen te werken met de 3-fase DALI rail voor een moeiteloze en accurate installatie van uw verlichtingssysteem. Niet alleen functioneel, maar ook stijlvol, deze middenaansluitstuk, getooid in een verfijnde zwarte tint, tilt uw luxe verlichtingsproject naar een hoger niveau. Bovendien is deze afgestemd op uw stemming en behoeften dankzij de dimbaarheid via DALI. Of u nu gezellig wilt dineren of een krachtige werkplek wil creëren, deze middenaansluitstuk geeft u de vrijheid om de sfeer per ruimte geheel naar wens aan te passen. Ervaar nu de unieke combinatie van functionaliteit en design, en breng een vleugje elegantie in uw luxe verlichtingsarrangement. Bestel vandaag nog voor een verlichtingsoplossing die even praktisch als stijlvol is.
€ 41,95
Meer informatie
SKU 12.5125.04
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK DALI
Dimbaar Ja
Input Voltage 230VAC
Product Breedte 3,5cm
Product Hoogte 3,2cm
Product Lengte 20,2cm
Type dimmen dali

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ontdek een luxueus accessoire van Maretti Lighting, het MAR-TRACK 3-fase DALI midden aansluitstuk, vormgegeven in een elegante zwarte kleur. Dit stijlvolle en compacte product, met de bescheiden afmetingen van 3,5 cm breedte en 3,2 cm hoogte, is ontworpen om naadloos te integreren met uw 3-fase DALI rail. Het biedt een precieze en ongecompliceerde oplossing om uw verlichtingssysteem aan te sluiten, het gemak dat ernaar streeft om uw ervaring met verlichting te verbeteren.


Extra gefaciliteerd door de mogelijkheid om de lichtintensiteit via dali naar uw eigen voorkeur aan te passen, kunt u met dit midden aansluitstuk een sfeervolle ambiance creëren, getuned naar uw persoonlijke verlichtingsbehoeften. Het MAR-TRACK 3-fase DALI midden aansluitstuk in zwart tilt uw verlichtingssysteem op een hoger niveau, het combineert functionaliteit met design, een weerspiegeling van de hoogste normen van Maretti Lighting.

Omschrijving

Accessoires