MAR-TRACK 3-fase DALI flexibele bocht zwart

Ontdek de veelzijdigheid van Maretti Lighting met de MAR-TRACK 3-fase DALI flexibele bocht in de elegante kleur zwart. Deze bocht is speciaal ontworpen voor de 3-fase DALI rail en biedt daardoor eindeloze mogelijkheden op het gebied van flexibiliteit en dimbaarheid. Met een breedte van slechts 3,5cm en een hoogte van 3,2cm past deze bocht naadloos in elk interieur. Dankzij de dali dimbaarheid kunt u moeiteloos de ideale sfeer creëren. Gebruiksgemak staat voorop bij Maretti Lighting en dat merkt u direct bij dit prachtige stukje technologie. Haal het maximale uit uw verlichting met de MAR-TRACK 3-fase DALI flexibele bocht in het zwart.
€ 49,95
Meer informatie
SKU 12.5135.04
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK DALI
Dimbaar Ja
Product Breedte 3,5cm
Product Hoogte 3,2cm
Product Lengte 28,5cm
Type dimmen dali

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert de MAR-TRACK 3-fase DALI flexibele bocht in een stijlvol zwart ontwerp. Deze flexibele bocht is speciaal ontworpen voor gebruik met de 3-fase DALI rail. Met deze bocht kunt u gemakkelijk bochten creëren in uw verlichtingsopstelling, waardoor u uw ruimte optimaal kunt benutten.


Wat dit product echt bijzonder maakt, is de dimbaarheid. U kunt de verlichting eenvoudig en precies naar wens aanpassen dankzij de DALI dimmogelijkheden. Creëer de perfecte sfeer in uw interieur door de verlichting te dimmen naar het gewenste niveau.


Met een breedte van slechts 3,5 cm en een hoogte van 3,2 cm is deze flexibele bocht compact en discreet. Het voegt elegantie toe aan uw verlichtingsopstelling zonder al te veel ruimte in te nemen. Daarnaast past het zwarte ontwerp perfect bij elke moderne of minimalistische interieurstijl.


Upgrade uw verlichtingsopstelling vandaag nog met de MAR-TRACK 3-fase DALI flexibele bocht van Maretti Lighting. Ontdek de mogelijkheden van dit accessoire en breng uw interieur naar een hoger niveau van stijl en functionaliteit.

Omschrijving

Accessoires