MAR-TRACK 3-fase DALI flexibele bocht wit

De MAR-TRACK 3-fase DALI flexibele bocht in het wit is een must-have voor luxe verlichting van Maretti Lighting. Deze bocht is perfect voor gebruik op een 3-fase DALI rail en biedt flexibiliteit en gemak bij het creëren van de perfecte verlichtingsopstelling. Met een breedte van slechts 3,5 cm en een hoogte van 3,2 cm is dit product compact en discreet. Dankzij de dimbaarheid met dali-technologie kunt u moeiteloos de gewenste sfeer creëren. Geen gedoe met ingewikkelde installaties, deze bocht is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Upgrade uw verlichting naar een hoger niveau met de MAR-TRACK 3-fase DALI flexibele bocht in het wit.
€ 49,95
Meer informatie
SKU 12.5135.05
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK DALI
Dimbaar Ja
Product Breedte 3,5cm
Product Hoogte 3,2cm
Product Lengte 28,5cm
Type dimmen dali

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Met de MAR-TRACK 3-fase DALI flexibele bocht in het wit van Maretti Lighting voegt u niet alleen functionaliteit, maar ook stijl toe aan uw verlichtingssysteem. Deze flexibele bocht is speciaal ontworpen voor gebruik met de 3-fase DALI rail, waardoor u eenvoudig en moeiteloos uw verlichting kunt positioneren en aanpassen aan uw wensen.


Deze bocht heeft een elegante witte kleur, waardoor hij perfect past bij elke interieurstijl. Daarnaast is de MAR-TRACK bocht dimbaar, dankzij het gebruik van DALI-technologie. Hierdoor kunt u de verlichting naar wens aanpassen en de gewenste sfeer creëren in elke ruimte.


Met zijn afmetingen van 3,5 cm breed en 3,2 cm hoog, is deze bocht compact en discreet. Het minimalistische ontwerp zorgt ervoor dat de aandacht volledig naar de verlichting zelf gaat, terwijl deze flexibele bocht zorgt voor de juiste positionering en aanpassing.


Vereenvoudig uw verlichtingssysteem met de MAR-TRACK 3-fase DALI flexibele bocht in het wit. Voeg dit elegante en functionele accessoire toe aan uw Maretti Lighting collectie en creëer de perfecte ambiance in elke ruimte.

Omschrijving

Accessoires