MAR-TRACK 3-fase DALI electrisch koppelstuk zwart

Maak kennis met de MAR-TRACK 3-fase DALI elektrische koppelstuk in een elegante zwarte kleur van Maretti Lighting. Dit koppelstuk is speciaal ontworpen voor de 3-fase DALI rail en biedt een eenvoudige en gestroomlijnde oplossing voor het verbinden van verschillende verlichtingselementen. Met de mogelijkheid om te dimmen via DALI, heb je volledige controle over de sfeer en helderheid in elke ruimte. Met een breedte van slechts 2,1 cm en een hoogte van 2,7 cm, past dit koppelstuk discreet in elke ruimte zonder afbreuk te doen aan het unieke design. Ervaar het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van dit hoogwaardige en stijlvolle koppelstuk van Maretti Lighting.
€ 13,95
Meer informatie
SKU 12.5123.04
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK DALI
Dimbaar Ja
Input Voltage 230VAC
Product Breedte 2,1cm
Product Hoogte 2,7cm
Product Lengte 10,7cm
Type dimmen dali

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert het MAR-TRACK 3-fase DALI electrisch koppelstuk in elegant zwart. Dit handige accessoire is speciaal ontworpen voor de 3-fase DALI rail en biedt u de mogelijkheid om uw verlichting naar wens aan te passen.


Met deze dimbaarheidsoptie kunt u de helderheid van de verlichting gemakkelijk regelen door middel van de dali technologie. Hiermee kunt u de perfecte sfeer creëren voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een gezellige avond thuis of een professioneel evenement.


Het MAR-TRACK electrisch koppelstuk heeft een compacte afmeting van 2,1 cm breed en 2,7 cm hoog, waardoor het naadloos in uw interieur past. Het minimalistische ontwerp maakt het mogelijk om dit koppelstuk discreet te integreren in uw verlichtingssysteem, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van de ruimte.


Breng uw interieur tot leven met het MAR-TRACK 3-fase DALI electrisch koppelstuk in elegant zwart van Maretti Lighting. Maak gebruik van de mogelijkheden om uw verlichting aan te passen en creëer de perfecte ambiance voor elke gelegenheid.

Omschrijving

Accessoires