MAR-TRACK 3-fase DALI electrisch koppelstuk wit

Maretti Lighting biedt u het MAR-TRACK 3-fase DALI elektrisch koppelstuk in een stijlvolle witte kleur. Met dit koppelstuk kunt u moeiteloos uw 3-fase DALI rail verbinden en genieten van volledige controle over de dimbaarheid van uw verlichting. Dankzij het gebruiksgemak van het DALI systeem kunt u eenvoudig de gewenste sfeer en ambiance creëren in elke ruimte. Met een breedte van slechts 2,1 cm en een hoogte van 2,7 cm, past dit koppelstuk naadloos in elke interieurstijl. Overtref uw verwachtingen op het gebied van luxe verlichting met Maretti Lighting.
€ 13,95
Meer informatie
SKU 12.5123.05
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK DALI
Dimbaar Ja
Input Voltage 230VAC
Product Breedte 2,1cm
Product Hoogte 2,7cm
Product Lengte 10,7cm
Type dimmen dali

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert het MAR-TRACK 3-fase DALI electrisch koppelstuk in een stijlvolle witte kleur. Dit handige accessoire is speciaal ontworpen voor gebruik met de 3-fase DALI rail en biedt eindeloze mogelijkheden voor het creëren van de perfecte verlichtingsopstelling.


Met het MAR-TRACK 3-fase DALI electrisch koppelstuk kunt u moeiteloos verschillende armaturen aansluiten op de rail, waardoor u flexibiliteit heeft bij het inrichten van uw ruimte. Dankzij het dimbare ontwerp kunt u de verlichting gemakkelijk aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur en de gewenste sfeer creëren.


Dit koppelstuk heeft een compact formaat van slechts 2,1 cm breed en 2,7 cm hoog, zodat het discreet in uw interieur past zonder afbreuk te doen aan de algehele uitstraling. Combineer het met andere armaturen uit onze collectie om een unieke en op maat gemaakte verlichtingsinstallatie te realiseren die voldoet aan al uw wensen.

Omschrijving

Accessoires