MAR-TRACK 3-fase DALI aansluitstuk recht zwart

Het MAR-TRACK 3-fase DALI aansluitstuk recht in het elegant zwarte kleur, biedt een naadloze oplossing voor het aansluiten van jouw 3-fase DALI rail. Met zijn strakke en compacte ontwerp van slechts 3,5 cm breed en 3,2 cm hoog, zorgt dit aansluitstuk voor een moeiteloze installatie en gebruiksgemak. De dimbaarheid is geen enkel probleem dankzij het gebruik van DALI technologie. Een perfecte keuze voor luxe verlichting, dit aansluitstuk is ontworpen om jouw interieur te transformeren zonder de aandacht op zichzelf te vestigen. Ontdek de mogelijkheden van Maretti Lighting en breng jouw verlichtingservaring naar een hoger niveau.
€ 20,50
Meer informatie
SKU 12.5119.04
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK DALI
Dimbaar Ja
Input Voltage 230VAC
Product Breedte 3,5cm
Product Hoogte 3,2cm
Product Lengte 13,9cm
Type dimmen dali

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert het MAR-TRACK 3-fase DALI aansluitstuk recht in een stijlvolle zwarte kleur. Dit handige accessoire is speciaal ontworpen om te gebruiken in combinatie met de 3-fase DALI rail. Met dit aansluitstuk kunt u eenvoudig en efficiënt uw verlichtingssysteem uitbreiden of aanpassen.


De MAR-TRACK 3-fase DALI aansluitstuk is niet alleen esthetisch verantwoord, maar biedt ook praktische toepassingen. Het is volledig dimbaar met behulp van het DALI-systeem, waardoor u de lichtintensiteit naar wens kunt aanpassen. Dankzij de compacte afmetingen van 3,5 cm breed en 3,2 cm hoog neemt dit aansluitstuk minimale ruimte in beslag.


Met het MAR-TRACK 3-fase DALI aansluitstuk kunt u gemakkelijk uw verlichting aanpassen naar uw persoonlijke voorkeuren. Dit accessoire van Maretti Lighting is de ideale aanvulling op uw luxe verlichtingssysteem.

Omschrijving

Accessoires