MAR-TRACK 3-fase DALI aansluitstuk recht wit

Ontdek de moeiteloze stijl en functionaliteit van Maretti Lighting's MAR-TRACK 3-fase DALI rechte aansluitdop. Deze essentiële component kan worden gebruikt om je verlichtingsopstelling te creëren met het grootste gemak. Het witte aansluitstuk is specifiek ontworpen voor de 3-fase DALI rail, wat staat voor een vlotte verbinding met je verlichtingssysteem. Dankzij de dimbaarheid van het product, aangedreven door DALI, ben je in staat om de perfecte sfeer te creëren met precisie en gemak. Ondanks de compacte afmetingen, met een breedte van slechts 3,5cm en een hoogte van 3,2cm, is dit aansluitstuk een krachtig hulpmiddel voor ruimtes waar efficiëntie en minimalistisch design centraal staan. Kies vandaag nog voor de uitzonderlijke kwaliteit en innovatie van Maretti Lighting!
€ 20,50
Meer informatie
SKU 12.5119.05
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK DALI
Dimbaar Ja
Input Voltage 230VAC
Product Breedte 3,5cm
Product Hoogte 3,2cm
Product Lengte 13,9cm
Type dimmen dali

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Breng je verlichtingservaring naar een hoger niveau met het MAR-TRACK 3-fase DALI aansluitstuk recht wit. Dit product van Maretti Lighting biedt niet alleen functionaliteit, maar ook minimalistisch design. Het witte aansluitstuk voor de 3-fase DALI rail is compact en nauwkeurig ontworpen met een breedte van slechts 3,5cm en een hoogte van 3,2cm. Het voegt zich naadloos en discreet in uw ruimte, terwijl het toch een cruciale rol speelt in de algehele verlichtingsopstelling.


Het dimbare karakter van dit aansluitstuk geeft je de volledige controle over de sfeer die je wilt creëren. Het zorgt ook voor een precieze dimming, mogelijk gemaakt door het innovatieve dali systeem. Met dit aansluitstuk kunnen gebruikers moeiteloos het perfecte verlichtingsgevoel opwekken, ongeacht de stijl van hun interieur. Kies voor dit aansluitstuk voor het makkelijk en stijlvol verbinden van je 3-fasen DALI rail.


Omschrijving

Accessoires