LUNA WALL S wandinbouwarmatuur

Ontdek de sfeer van een nieuwe dimensie in verlichting met de Luna Wall S wandinbouwarmatuur van Maretti Lighting. Wie verlangt naar praktische, maar stijlvolle verlichting, kan met dit subtiele en slanke ontwerp een unieke sfeer creëren. Wat dit armatuur zo bijzonder maakt, is de mogelijkheid om de standaard zwarte, witte en RVS trim en de goudkleurige en witte reflector naar wens te verwisselen. Dit biedt de vrijheid om het armatuur perfect af te stemmen op uw interieur. Waar u het ook plaatst - naast een kunstwerk, langs de trap voor extra veiligheid of als sfeerverlichting in de hal - het straalt altijd een warm en uitnodigend licht van 2700K uit. De Luna Wall S kan op elk moment worden geïnstalleerd, waarbij de compacte afmetingen van 5,5 cm breed, 7,5 cm hoog en 6,3 cm diep het gemakkelijker maken om de perfecte plek te vinden. Waarom zou u voor dit armatuur kiezen? Niet alleen vanwege het veelzijdige en strakke ontwerp, maar ook vanwege de energiezuinige 1W-lamp die bijdraagt aan een duurzaamere toekomst. Hoe er gebruik van maken? Installeer het eenvoudig met de afzonderlijk verkochte inbouwdoos en plasterkit, en geniet van een verbluffend resultaat. Met de Luna Wall S wandinbouwarmatuur van Maretti Lighting voegt u een premium stukje designverlichting toe aan uw woning.
€ 124,95
Meer informatie
SKU 13.5306.15.A
Designer Overige
Wattage 1W
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
Amperage 350mA
Bundel 110°
COLLECTIE LUNA
Driver Exclusief
Kleurtemperatuur 2700K EXTRA WARM WIT LICHT
LED levensduur 50.000 h
Lengte kabel 17CM
Lichtbron incl. lichtbron 30.3210.05.04
Lumen output 80lm
Product Breedte 5,5cm
Product Diepte 6,3cm
Product Hoogte 7,5cm
RA waarde CRI80

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Beleef de dynamiek van licht met de Luna Wall S wandinbouwarmatuur van Maretti Lighting. Deze zeer stijlvolle en praktische inbouwlamp voegt direct een kenmerkende stijl toe aan uw interieur.


Met zijn ingetogen elegantie, dient deze inbouwwandlamp niet alleen als sfeerverlichting, maar biedt het ook een veiligheidsfunctie rondom treden op uw trap. De combinatie van de ingebouwde behuizing en de trim die op de wand zit, maakt van dit product een naadloze toevoeging aan uw ruimte.


De Luna Wall S maakt personalisatie mogelijk, omdat het wordt geleverd met een verwisselbare zwarte, witte en RVS trim en een goudkleurige en witte reflector. De lamp biedt warme verlichting met een lichttemperatuur van 2700K en met een wattage van slechts 1W, staat energie-efficiëntie centraal. Het 1-lichts armatuur heeft afmetingen van 5,5cm breed, 7,5cm hoog en 6,3cm diep.


Plasterkit en inbouwdoos zijn optioneel en dienen afzonderlijk te worden aangeschaft. De Luna Wall S van Maretti Lighting vormt een veelzijdige keuze die verlichting met stijl en functionaliteit in elk deel van uw woning brengt. Het maakt niet uit of u het plaatst als accentverlichting in de woonkamer of als sfeerverlichting in de hal, de verlichtingsmogelijkheden zijn oneindig.


Let op: de kabel heeft een lengte van 17cm. Ontdek de schoonheid van licht met de Luna Wall S wandinbouwarmatuur.


Omschrijving

Accessoires