LUNA WALL S inbouwdoos

De LUNA WALL S inbouwdoos van Maretti Lighting is een essentieel onderdeel voor de installatie van de LUNA S luxeverlichting. Met een breedte van 12,6 cm, hoogte van 23,6 cm en diepte van 8,5 cm biedt deze inbouwdoos de perfecte pasvorm voor de LUNA S. Dankzij het gebruiksgemak en het strakke ontwerp van de LUNA WALL S inbouwdoos wordt de installatie van de luxeverlichting probleemloos en visueel aantrekkelijk. Voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan uw interieur met dit hoogwaardige product van Maretti Lighting.
€ 38,95
Meer informatie
SKU 13.5311.00
Designer Overige
COLLECTIE LUNA
Product Breedte 12,6cm
Product Diepte 8,5cm
Product Hoogte 23,6cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert de LUNA WALL S inbouwdoos, een essentieel accessoire voor de LUNA S. Deze inbouwdoos heeft een stijlvol ontwerp dat perfect aansluit op de verfijnde uitstraling van de LUNA S-verlichting.


Met een breedte van 12,6 cm, een hoogte van 23,6 cm en een diepte van 8,5 cm is de LUNA WALL S inbouwdoos compact en past het naadloos in elk interieur. Door de doordachte vormgeving en hoogwaardige materialen is de inbouwdoos duurzaam en biedt het een stabiele en veilige basis voor de LUNA S-verlichting.


De LUNA WALL S inbouwdoos is een must-have voor iedereen die een luxueuze en moderne uitstraling wil creëren met de LUNA S-verlichting. Het installeren van de inbouwdoos is eenvoudig en probleemloos. Maak gebruik van de hoogwaardige kwaliteit die Maretti Lighting biedt en breng je interieur tot leven met de LUNA WALL S inbouwdoos.

Omschrijving