LUNA WALL S plasterkit

De LUNA WALL S plasterkit van Maretti Lighting is de perfecte toevoeging aan de LUNA S lamp. Met een breedte van 14cm en een hoogte van 25cm biedt deze kit de ideale ondersteuning voor de LUNA S. Deze plasterkit is ontworpen met gebruikersgemak in gedachten, waardoor de installatie een eenvoudige en naadloze ervaring is. Voeg de finishing touch toe aan uw interieur met dit hoogwaardige en stijlvolle product van Maretti Lighting.
€ 27,50
Meer informatie
SKU 13.5310.00
Designer Overige
COLLECTIE LUNA
Product Breedte 14cm
Product Hoogte 25cm

Meer informatie

Maretti Lighting presenteert de LUNA WALL S plasterkit, een essentieel accessoire voor de LUNA S lamp. Met deze hoogwaardige plasterkit kunt u uw verlichtingssysteem naadloos integreren in uw interieur. De breedte van de plasterkit is 14cm en de hoogte bedraagt 25cm, waardoor het perfect past bij de LUNA S lamp.


Met de LUNA WALL S plasterkit kunt u uw verlichting aanpassen aan uw persoonlijke smaak en stijl. Het ontwerp van de plasterkit is discreet en stijlvol, waardoor het naadloos opgaat in elke wand. Het geeft een moderne en luxueuze uitstraling aan uw ruimte, en verzekert u van een perfecte balans tussen functionaliteit en design.


Met deze plasterkit kunt u de LUNA S lamp eenvoudig en snel installeren. Het gebruiksgemak staat voorop, zodat u zonder gedoe kunt genieten van uw prachtige verlichting. Voeg een vleugje elegantie toe aan uw interieur met de LUNA WALL S plasterkit van Maretti Lighting.

Omschrijving