CARACAS 35 LED module 2700K

Betreed de wereld van exclusieve verlichting met de Caracas 35 LED module van Maretti Lighting. Deze stijlvolle, grijskleurige module voert functionaliteit en design naar nieuwe hoogtes. Met een mysterieus formaat van 3,5cm in diameter en 6cm hoog, past deze LED module moeiteloos in uw huidige verlichtingsplan. De module is een prachtig onderdeel van geselecteerde Maretti spots, waaronder Kodiak 35 en Capri 35. De Caracas 35 LED module straalt een extra warm wit licht uit (2700K) en verbruikt slechts 6.3W, wat zorgt voor een knusse gloed en een schitterende lichtervaring. De module bezit een 30cm lange kabel voor eenvoudige installatie en positionering. Het heeft een energie-efficiëntieklasse F, wat bewijst dat zijn charme niet ten koste gaat van de functie. Maak vandaag nog een stijlvol statement met de Caracas 35 LED module, en transformeer uw interieur op een onvoorstelbaar elegante manier.
€ 17,95
F
Meer informatie
SKU 21.8416.82
Designer Overige
Fitting P&P
Wattage 6,3W
Product diameter 3,5cm
Amperage 350mA
Bundel 24°
COLLECTIE CARACAS
Driver Exclusief
Energy Label F
Input Voltage 18VDC
Kleurtemperatuur 2700K EXTRA WARM WIT LICHT
LED levensduur 50.000 h
Lengte kabel 30CM
Lumen output 525lm
Product Hoogte 6cm
RA waarde CRI92

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Breng uw plafond tot leven met deze zorgvuldig ontworpen Caracas 35 LED module van Maretti Lighting. Gekleed in een geraffineerd grijs, is dit compacte en elegante stukje verlichtingstechnologie een verrijking voor uw bestaande verlichtingsplan. Met een diameter van 3,5 cm en een hoogte van 6 cm, biedt deze unieke aanvulling de perfecte harmonie met kwaliteitsspots zoals de Kodiak 35, Discus 35, Troy 35 en Capri 35.


De Caracas 35 LED module is niet alleen stijlvol, maar ook uiterst functioneel. Met een verbruik van slechts 6,3W, verspreidt deze LED-module een warm wit licht van 2700K, dat uw interieur een behaaglijk gloed geeft. Een handige 30 cm lange kabel biedt u de vrijheid om de module naar wens te plaatsen - een belangrijk detail bij het vormgeven van uw unieke design visie.


Ondanks met een energie-efficiëntieklasse van F, brengt de Caracas 35 LED module het perfecte evenwicht tussen functionaliteit en stijl om uw verlichtingsplan compleet te maken. Bent u klaar om de perfecte sfeer in uw luxe interieur te creëren en te verrijken? Stap dan over naar de efficiënte en stijlvolle Caracas 35 LED-module.

Omschrijving

Accessoires