DRIVER fase aan en afsnij 350mA 5,3-7,3W WINSTA

Ontdek de DRIVER fase aan en afsnij 350mA 5,3-7,3W WINSTA van Maretti Lighting - een must-have accessoire voor elke luxe verlichtingset. Met zijn elegante zwarte kleur en slanke afmetingen van 4,5cm breed en 2,8cm hoog, past deze DRIVER perfect in elk interieur. Dankzij de fase aan en afsnij dimbaarheid geniet je van ultieme controle over de verlichting. Met de plug & play stekker aan de secundaire zijde en de 2 meter kabel met WINSTA 3-polige connector aan de primaire zijde, is installatie een fluitje van een cent. Voeg nog meer stijl en functionaliteit toe aan je verlichtingssysteem met de DRIVER fase aan en afsnij 350mA 5,3-7,3W WINSTA.
€ 46,50
Meer informatie
SKU 16.8103.0350.W
Designer Overige
COLLECTIE DRIVER 350MA 5,3-7,3W FASE AAN EN AFSNIJ
Dimbaar Ja
Input Voltage 230VAC
Lengte kabel 2M
Product Breedte 4,5cm
Product Hoogte 2,8cm
Product Lengte 9,5cm
Soort stekker primair Winsta 3p
Type dimmen fase aan en afsnij

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ga voor een naadloze integratie van jouw luxe verlichtingssysteem met de DRIVER fase aan en afsnij 350mA 5,3-7,3W WINSTA van Maretti Lighting. Dit accessoire biedt ultiem gebruikersgemak en zorgt ervoor dat jouw verlichting perfect gedimd kan worden.


Met een breedte van slechts 4,5cm en een hoogte van 2,8cm, past de DRIVER fase aan en afsnij moeiteloos in elk interieur. Het zwarte design geeft een moderne uitstraling en laat zich moeiteloos combineren met andere stijlvolle elementen in jouw ruimte.


Deze DRIVER is niet alleen compact en stijlvol, maar ook slim uitgerust. De secundaire plug&play stekker maakt installatie een fluitje van een cent. Daarnaast beschikt de primaire zijde over een 2 meter lange kabel met een WINSTA 3-polige connector. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare en veilige verbinding.


Wat deze DRIVER echt speciaal maakt, is de dimbaarheid. Met het fase aan en afsnij systeem kun je eenvoudig de lichtintensiteit aanpassen naar jouw wensen. Creëer de perfecte sfeer in elke ruimte, of het nu gaat om een gezellige avond met vrienden of een ontspannen moment voor jezelf.


Kies voor de DRIVER fase aan en afsnij 350mA 5,3-7,3W WINSTA van Maretti Lighting en geniet van de perfecte combinatie van design, gebruiksgemak en functionaliteit. Neem de controle over jouw verlichting en zet de juiste sfeer voor elke gelegenheid.

Omschrijving