BRIGHT LED 24V 72W RGB 60LEDS per meter

De BRIGHT LED 24V 72W RGB 60LEDS per meter van Maretti Lighting is een technisch hoogstandje op het gebied van luxe verlichting. De RGB staat voor Rood, Groen en Blauw, maar deze ledlijnen kunnen werkelijk alle kleuren van de regenboog weergeven. Of je nu warm rood, fris groen of diep blauw wilt, alles is mogelijk. Houd er wel rekening mee dat de ledlijnen warm kunnen worden. Het is daarom belangrijk om ze op aluminium te plakken, bijvoorbeeld in een profiel, om de warmteafvoer en koeling te bevorderen. Met een wattage van 72W en een compacte breedte van 1,0cm en hoogte van 0,2cm, biedt dit product gebruiksgemak en stijlvolle verlichting.
€ 95,95
Meer informatie
SKU 19.8600.33
Wattage 72W
Designer Overige
Bundel 120°
COLLECTIE BRIGHT LED
Driver Exclusief
IP waarde IP20
Input Voltage 24VDC
Kleurtemperatuur RGB ROOD, GROEN EN BLAUW LICHT
LED levensduur 30.000 h
Lengte kabel 30CM
Product Breedte 1,0cm
Product Hoogte 0,2cm
Product Lengte 500cm
RA waarde CRI90

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting brengt met de BRIGHT LED 24V 72W RGB 60LEDS per meter een waar kleurenspektakel in je interieur. Met de RGB-functionaliteit kun je werkelijk alle kleuren van de regenboog instellen, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om de juiste sfeer te creëren. Of je nu een knusse warme gloed wilt of juist een sprankelend feestelijk effect, met deze LED-strip is het allemaal mogelijk.
Deze LED-strip is ontworpen voor gebruiksgemak en kan eenvoudig worden geïnstalleerd. Let er wel op dat het warm kan worden, daarom is het aan te raden om de strip op aluminium te plakken, bijvoorbeeld in een profiel. Dit bevordert de warmteafvoer en zorgt voor een optimale koeling.
Met een wattage van 72W, een breedte van 1,0cm en een hoogte van 0,2cm is deze LED-strip zowel compact als krachtig. Daarnaast wordt deze geleverd met een kabel van 30CM lengte voor gemakkelijke aansluiting.

Omschrijving

Accessoires