STRETTO LED verticaal FRONT RVS

Maak kennis met de STRETTO LED verticaal FRONT RVS van Maretti Lighting. Dit unieke verlichtingsstuk is een perfecte aanvulling op jouw luxe interieur. Met een breedte van 7,4 cm, een hoogte van 13,4 cm en een diepte van slechts 0,65 cm, neemt deze verticale verlichting minimale ruimte in beslag. Het strakke design en de RVS kleur voegen een verfijnde touch toe aan jouw ruimte.De STRETTO LED serie is modulair opgebouwd, bestaande uit een losse front, body en inbouwdoos. Kies eerst jouw favoriete kleur front en bestel dan de bijpassende body en inbouwdoos. Deze accessoires zijn gemakkelijk te vinden in onze collectie. De LED lichtbron is subtiel verwerkt in de body, waardoor het licht gelijkmatig en sfeervol verspreid wordt.Met de STRETTO LED verticaal FRONT RVS creëer je een elegante en moderne ambiance in elke ruimte. Of het nu je woonkamer, slaapkamer of kantoor is, deze verlichting lost eventuele lichtproblemen op en voegt een vleugje stijl toe aan je interieur. Wacht niet langer en transformeer jouw ruimte met dit fantastische verlichtingsstuk van Maretti Lighting.
€ 42,95
Meer informatie
SKU 14.1806.15
Designer Overige
COLLECTIE STRETTO
IP waarde IP65
Product Breedte 7,4cm
Product Diepte 0,65cm
Product Hoogte 13,4cm
Slagvastheid IK10

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maak kennis met de STRETTO LED verticaal FRONT RVS van Maretti Lighting, een exclusief en bijzonder verlichtingsstuk dat jouw luxe interieur compleet maakt. Met zijn strakke design en RVS kleur voegt deze verticale verlichting een verfijnde touch toe aan elke ruimte.


De STRETTO LED verticaal FRONT RVS heeft een breedte van 7,4 cm, een hoogte van 13,4 cm en een diepte van slechts 0,65 cm. Met deze compacte afmetingen neemt deze verlichting minimaal ruimte in beslag, waardoor het perfect is voor ruimtes met beperkte afmetingen.


De STRETTO LED serie is modulair opgebouwd en bestaat uit een losse front, body en inbouwdoos. Begin met het kiezen van jouw favoriete kleur front en bestel vervolgens de bijpassende body en inbouwdoos. Deze accessoires zijn eenvoudig te vinden in onze uitgebreide collectie.


De LED lichtbron is subtiel verwerkt in de body van de STRETTO LED verticaal FRONT RVS, waardoor het licht gelijkmatig en sfeervol wordt verspreid. Dit zorgt voor een elegante en moderne ambiance in elke ruimte. Of het nu je woonkamer, slaapkamer of kantoor is, deze verlichting lost eventuele lichtproblemen op en voegt een vleugje stijl toe aan je interieur.


Wacht niet langer en transformeer jouw ruimte met dit fantastische verlichtingsstuk van Maretti Lighting. Met de STRETTO LED verticaal FRONT RVS creëer je een unieke sfeer die zowel functioneel als esthetisch is. Bestel dit verlichtingsstuk nu en geniet van de exclusiviteit, het design en de luxe die Maretti Lighting te bieden heeft.

Omschrijving