STRETTO LED inbouwdoos

Verlicht je interieur met stijl en elegantie met deze grijze STRETTO LED inbouwdoos van Maretti Lighting. Het unieke design, breedte van 8,4cm en de mogelijkheid om deze zowel verticaal als horizontaal te plaatsen bieden flexibiliteit in de aanpassing aan diverse verlichtingswensen. Laat deze inbouwdoos naadloos opgaan in je luxe interieur, of dat nu een moderne loft of een klassieke studeerkamer is. Het voegt onmiskenbaar verfijning en klasse toe aan elke omgeving. Naast haar esthetische aantrekkelijkheid, maakt het hanteerbare en eenvoudige installatieproces deze inbouwdoos een waardevolle aanvulling op je leefruimte. Geniet van het warme, sfeervolle licht dat het uitstraalt en beleef een nieuwe dimensie van luxe verlichting.
€ 13,20
Meer informatie
SKU 14.1800.00
Designer Overige
Product Breedte 8,4cm
Product Lengte 14,5cm
Zaagmaat (mm) 126x80x41m

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Koester de elegantie en finesse van de STRETTO LED inbouwdoos van Maretti Lighting. Deze luminaire inbouwdoos, bedoeld om harmonieus te integreren in uw luxe interieur, kan verticaal of horizontaal gepositioneerd worden, tegemoetkomend aan uw specifieke verlichtingsbehoeften.


Sportief in een sierlijke grijze kleur en met een breedte van 8,4 cm, is het de ideale partner voor de STRETTO LED MODULE. Deze inbouwdoos straalt niet alleen puurheid en klasse uit, ook stelt het gemak en functionaliteit centraal. Of uw sfeer nu modern is met een loft-achtige uitstraling, of klassiek zoals een studeerkamer, dit element voegt een onmiskenbare toets van finesse toe aan uw ruimte.


Maar deze inbouwdoos is meer dan alleen zijn verfijnde look. Het is ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid, en zijn installatie en integratie zijn eenvoudig en vlot. Het produceert een warm en sfeervol licht, dat een uitnodigende ambiance in uw interieur creëert. Verrijkt uw leefruimte vandaag nog met de charme en stijl van de STRETTO LED inbouwdoos.


Omschrijving