STRETTO LED verticaal FRONT polycarbonat

Betreed de wereld van stijl en technische verfijning met de STRETTO LED verticale FRONT polycarbonaat van Maretti Lighting, een meesterwerk van verlichtingsontwerp. Deze zwarte, elegante gadget van 7,4cm breed, 13,4cm hoog en slechts 0,65cm diep, is een krachtige belichaming van modern minimalisme en stijl. Kies een los front in jouw gewenste kleur en voltooi de look met een bijpassende body en inbouwdoos van onze accessoires. Ervaar het gemak van de al geïntegreerde LED lichtbron - geen extra lichtbronnen noodzakelijk! Dat is niet alleen elegant, maar ook efficiënt. Van de gezelligheid van woonruimtes tot de professionele omgeving van commerciële gebouwen, deze verlichtingsoplossing is ontworpen om aan al je verlichtingsbehoeften te voldoen. Kies voor het beste - Kies voor STRETTO LED verticale FRONT polycarbonaat.
€ 10,50
Meer informatie
SKU 14.1806.30
Designer Overige
COLLECTIE STRETTO
IP waarde IP65
Product Breedte 7,4cm
Product Diepte 0,65cm
Product Hoogte 13,4cm
Slagvastheid IK10

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Met de STRETTO LED verticale FRONT polycarbonaat van Maretti Lighting duikt u de wereld in van stijlvolle en technische perfectie, gerealiseerd in verlichtingsontwerp. Dit slanke en elegante accessoire, uitgedost in diepzwart, is een verbluffend smal gadget met afmetingen van 7,4cm breed, 13,4cm hoog en slechts 0,65cm diep. Het is meer dan alleen een elegante oplossing - het straalt verfijning uit dat een naadloze fusie van functionele innovatie en esthetische vormgeving symboliseert.


De keuze ligt in uw handen om het uiterlijk compleet te maken met een los front in de kleur van uw voorkeur, gekoppeld aan een passende body en inbouwdoos uit de reeks van onze accessoires. Het accessoire wordt geleverd met een reeds geïntegreerde LED lichtbron - dit betekent dat er geen behoefte is aan extra lichtbronnen, het realiseren van een mix van stijl en efficiëntie.


Of het nu gaat om het verlichten van een gezellige woonruimte of het voorzien van een professionele sfeer in commerciële gebouwen, de STRETTO LED verticale FRONT polycarbonaat is ontworpen om een antwoord te bieden op al uw verlichtingsbehoeften. Maak de enige echte keuze, kies voor deze bijzonderheid van Maretti Lighting.


Omschrijving